Atac la Luis Enrique după eliminarea Spaniei de la CM? Ulterior, fostul asistent al ibericului a șters mesajul

Luis Enrique // FOTO: Imago
Luis Enrique // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 19:17 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 19:42

După eliminarea Spaniei din optimile Campionatului Mondial, în fața Marocului (0-0 și 0-3 la penalty-uri), Luis Enrique este criticat de un fost colaborator.

Jesus Casas, care acum este selecționerul Irakului, a plecat de la naționala Spaniei în februarie. Acum, după eliminarea ibericilor, a postat un mesaj, pe care ulterior l-a șters. Iar jurnaliștii de la Marca îl cataloghează drept o „înțepătură” la adresa lui Luis Enrique.

Cât de corectă e structura viitorului Mondial?
editorial
Cât de corectă e structura viitorului Mondial?

Luis Enrique, criticat de un fost colaborator

„Persoanele pe care le ai în jurul tău influențează modul în care te comporți. Alege-i pe cei care te ajută astfel încât să vezi ce e de văzut, nu ceea ce vrei să vezi.

Gândește-te că bunul simț este arta de a rezolva problemele, nu de a le crea”, a scris Jesus Casas.

Luis Enrique: „Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru echipă”

 Luis Enrique (52 de ani), a lăsat de înțeles că nu depinde numai de el dacă va continua pe banca „Furiei Roja”. 

Întrebat dacă rămâne pe banca Furiei Roja, fostul internațional a devenit enigmatic: „Nu pot să vă spun, nu știu. Nu-i momentul să vorbesc despre viitorul meu. Stau foarte confortabil în Federație și, dacă ar fi după mine, aș continua toată viața. Dar trebuie să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru echipă”.

După meciul cu Maroc, nu le-a reproșat absolut nimic jucătorilor, „au făcut în teren tot ceea ce le-am cerut eu să facă”, are cel mult o părere de rău pentru Pablo Sarabia: „L-am băgat mai mult pentru penalty-uri, însă el a creat și două bune ocazii. Mi-a arătat că merita să joace mai multe minute”. 

„Nu intru niciodată în vestiar după un meci, dar acum am făcut-o. I-am încurajat pe băieți și le-am mulțumit pentru efortul depus. Le-am spus să meargă înainte, că viața continuă. Sper că această experiență să le fie de folos în viitor”, a adăugat Luis Enrique.

VIDEO Dumitru Dragomir despre eliminarea Spaniei: „Nu poți să dai o astfel de declarație. Cum să te pregătești un an?”

Citește și:

Qatar, condiții excelente, rezultate slabe » Al Sadd are 3 baze de top, una lângă alta. Românul Ovidiu Stângă e supervizorul antrenorilor din centrul de tineret

Japonezii s-au întors acasă după Campionatul Mondial » Sute de fani i-au așteptat pe aeroport

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează