VIDEO Rasism, xenofobie și homofobie în direct la TV! Moment îngrozitor înainte de Campionatul Mondial: „Cenzurați, cenzurați!”

Câțiva suporteri ai naționalei Argentinei au reprodus un refren de galerie plin de remarci rasiste, xenofobe și homofobe îndreptate spre jucătorii de culoare ai naționalei Franței.
Câțiva suporteri ai naționalei Argentinei au reprodus un refren de galerie plin de remarci rasiste, xenofobe și homofobe îndreptate spre jucătorii de culoare ai naționalei Franței.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 10:55 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 11:30

Câțiva suporteri ai naționalei Argentinei au reprodus un refren de galerie plin de remarci rasiste, xenofobe și homofobe îndreptate spre jucătorii de culoare din naționala Franței.

În direct la o televiziune din Doha, mai mulți argentinieni au fost autorii unui moment reprobabil. În fața microfonului, aceștia i-au jignit pe fotbaliștii campioanei mondiale en-titre.

Dezbaterea Zilei, 15 octombrie » Cine va câștiga Campionatul Mondial din Qatar? Țepelin, Udrea și Răureanu au 3 favorite diferite
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea Zilei, 15 octombrie » Cine va câștiga Campionatul Mondial din Qatar? Țepelin, Udrea și Răureanu au 3 favorite diferite

Surprinzător și regretabil e că reporterul a realizat târziu ce scandează argentinienii și a întrerupt momentul abia spre finalul cântecului. Atunci a început să strige: „Cenzurați, cenzurați!”

Suporterii naționalei Argentinei, moment îngrozitor înainte de Campionatul Mondial

Ascultați și faceți răspândite aceste cuvinte 

Ei joacă pentru Franța, dar sunt toți din Angola 

Cât de frumos vor fugi 

Fac sex cu shemales (n.r. - termen folosit deseori ofensator, în argou, pentru a face referire la femeile trans), ca poponarul de Mbappe 

Mamele lor sunt nigeriene 

Tații lor sunt din Camerun 

Dar în documente apare naționalitatea franceză

Campionatul Mondial 2022 începe duminică, de la 18:00, cu meciul de deschidere dintre Qatar, țara organizatoare, și Ecuador, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Veste rea la francezi! Deschamps a pierdut un atacant » Tacklingul unui coechipier l-a scos din lotul de Mondial

Cifrele Mondialului rușinii! Ce a ascuns Qatarul peste un deceniu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (46)
nea_tudose
nea_tudose  •  23 Noiembrie 2022, 01:29

Bye-bye, Ar-hen-tina, bye-bye!

unulobisnuit
unulobisnuit  •  17 Noiembrie 2022, 00:22
Postat de 666piturca pe 16 Noiembrie 2022, 15:12

La rapid toti sunt ca tabla de scris, dar mai ales tribunele. De ce îți mai pui întrebarea asta justificativa? Mai bine pune mana pe o carte, este cornete de făcut.

Ti-ai luat diploma de prost pe ziua de azi, fii fericit!

Viggobella
Viggobella  •  16 Noiembrie 2022, 19:33

Și cu ce trebuie să contribuie? Ca românul, mie ce-mi iese? Dacă nu câștig nimic de ce să mă implic?! Empatia, moralitatea sunt câh, de-ale lui Pleșu, Paraschivescu, Liiceanu

Vezi toate comentariile (46)
Comentează