INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

Weghorst, prima reacție după ce Messi l-a jignit: „Mi-a dat peste mână” » De ce îl acuză starul Argentinei

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 15:07 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 16:03

Wout Weghorst, atacantul care a punctat de două ori în Țările de Jos – Argentina (2-2, 3-4 la penalty-uri) a vorbit despre scandalul cu Leo Messi la final, pe tunelul spre vestiare.

Jucătorii lui Louis Van Gaal au digerat cu greu înfrângerea la loviturile de departajare și gesturile făcute de argentinieni după meci, iar Wout Weghorst a vrut să discute cu Lionel Messi, care l-a jignit, numindu-l prost.

„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze
ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 la penalty-uri)
„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

Reacția lui Wout Weghorst după ce a fost jignit de Messi

La final, Weghorst a povestit scandalul cu Messi și cu jucătorii Argentinei.

„Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească.

Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, a spus atacantul de 30 de ani, de la Beșiktaș.

Explicația lui Messi: „Ne-a jignit tot meciul”

După ce l-a jignit în direct la TV, Leo Messi a explicat de ce a avut această reacție.

De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. - Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”., a spus starul lui PSG.

Reacția amuzantă a unui jurnalist

Întrebându-l pe Messi despre scandalul cu Weghorst, un jurnalist a avut o reacție amuzantă: „Ești nebun? Are 1,97 metri! Te iei de el?”. 

Replica lui Messi a fost scurtă: „Eram încins după meci, după tot ce s-a întâmplat”.

Programul CM 2022: 

  • 10 decembrie, ora 17 - sfertul Maroc - Portugalia
  • 10 decembrie ora 21 - sfertul Anglia - Franța
  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Anglia/Franța - Maroc/Portugalia
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

Citește și: 

Cum se apără argentinienii, după ce au fost acuzați de lipsă de fair-play pentru o imagine devenită virală: „Asta făceau olandezii”

Explicația gestului făcut de Messi la finalul meciului dintre Țările de Jos și Argentina » De ce s-a bucurat în fața lui Van Gaal + L-a făcut praf în direct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
messipepsi07
messipepsi07  •  10 Decembrie 2022, 20:09

Poți să ai 80 de trofee că în cazul lui *** dar nu se zice așa ceva .Trebuie să îți respecți adversarul și competiția. Nu este cazul acestui *** *** . Trebuia eliminat în timpul regulamentar. Să nu mai zic de penalty.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry
iulihenry  •  10 Decembrie 2022, 16:12

Bai Weghourst du-te tati si chinuie-te sa dai gol versus Sivasspor si nu mai cauta anturaj cu japca. Iti dai seama.....ti-a dat Messi peste mana, tu care esti un mare fotbalist cu mii de trofee.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează