INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - MEXIC 2-0

Video FABULOS de la Argentina - Mexic: „Iubito, ești sigură că ai luat bilete unde trebuie?”

Doi suporteri mexicani, soț și soție, au fost prinși în „marea” de fani argentinieni de la una dintre peluze / Captură Twitter
Doi suporteri mexicani, soț și soție, au fost prinși în „marea” de fani argentinieni de la una dintre peluze / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 13:27 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 16:47

Scene nostime s-au petrecut în timpul meciului dintre Argentina și Mexic de la Campionatul Mondial, încheiat cu victoria „pumelor”, 2-0. Doi suporteri mexicani, soț și soție, au fost prinși în „marea” de fani argentinieni de la una dintre peluze, cuplul oferind una dintre imaginile zilei de sâmbătă în Qatar. 

N-a fost nici pe departe cea mai fericită zi pentru un cuplu de fani mexicani. Nu doar că echipa lor a fost învinsă de Argentina și a rămas cu șanse infime de a merge în „optimi”, însă aceștia au și nimerit în mijlocul galeriei rivale. 

Pe Twitter s-a viralizat în ultimele ore un videoclip cu ipostaza respectivă. Mii de fani argentinieni cântă și creează o atmosferă irespirabilă în peluză, printre ei fiind rătăciți și cei doi fani ai Mexicului, care n-au avut încotro decât să stea pe scaune și să admire show-ul fanilor adverși.

Atmosferă fantastică la Argentina - Mexic

Toate cele 80.000 de locuri au fost ocupate la meciul Argentina - Mexic. Din cauza unor tensiuni apărute în ziua meciului între fanii celor două țări, forțele de ordine s-au mobilizat exemplar. În jurul stadionului a fost mai multă poliție față de meciurile precedente din Qatar.

Peluza din stânga, plină în procent de peste 90% cu fani argentinieni, s-a umplut cu trei sferturi de oră înaintea fluierului de start. Pe tabelă au rulat imagini cu sosirea echipelor la stadion, iar publicul a erupt în momentul în care Messi a apărut în prim-plan, au transmis reporterii GSP aflați la meci. 

@gsp.ro Argentina și Leo Messi s-au descătușat la Campionatul Mondial din Qatar. Au cântat în vestiar după victoria cu Mexic, 2-0, care îi ține în cărți pentru calificarea în optimi #argentina #lionelmessi #messi #mexic #wc2022 #qatar2022 #campionatulmondial #diegomaradona ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial din Qatar:

FOTO Copleșitor! Lionel Messi și-a făcut idolul să plângă pe bancă, imediat după reușita splendidă din meciul cu Mexic » Și antrenorul Scaloni a cedat!

FOTO Descătușare! Messi, copleșit de emoții după golul cu care l-a egalat pe Maradona » Ce a strigat în fața galeriei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
gojgaru
gojgaru  •  27 Noiembrie 2022, 16:48
Postat de sevilla_19.86 pe 27 Noiembrie 2022, 15:10

*** nu exista limba argentiniana sau mexicana exista doar spaniola!hahaha

Poanta a fost prea subtila pentru tine .

Catalynn____
Catalynn____  •  27 Noiembrie 2022, 16:24
Postat de wik70 pe 27 Noiembrie 2022, 15:11

Limba oficială în ambele state e spaniola,deci dacă tăceai filozof rămâneai!

No way! Really !? Cine s-ar fi gândit!? :-)))

wik70
wik70  •  27 Noiembrie 2022, 15:11
Postat de Catalynn____ pe 27 Noiembrie 2022, 14:40

Noroc ca unii vorbesc argentiniana, ceilalți mexicana, așa ca nu s-au putut înjura in limba maternă, iar in engleza nu are niciun farmec. :-)))

Limba oficială în ambele state e spaniola,deci dacă tăceai filozof rămâneai!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează