INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ, JOI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT1, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pacientul Hora » Cum a revitalizat Paulo Sergio un jucător aflat la un pas de despărţirea de CFR

Hora a fost cumpărat de la Bistrița în vara lui 2010, în schimbul sumei de 600.000 de euro
Hora a fost cumpărat de la Bistrița în vara lui 2010, în schimbul sumei de 600.000 de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 20:58

Mijlocaşul are şanse mari să înceapă titular meciul de pe ”Giuseppe Meaza”, în locul lui Maah.

La mijlocul lunii decembrie, Ioan Hora (24 de ani) deschidea lista despărţirilor la campioana CFR după ce nu a reuşit să se impună în campionat, evoluînd în doar 13 partide. Oficialii ardeleni au luat în calcul un împrumut pe 5 luni la o echipă de Liga 1, alături de Liviu Ganea. Cel care s-a opus mişcării a fost antrenorul Paulo Sergio. "Lăsaţi-l să vină cu noi în cantonament şi apoi vom putea discuta despre cedarea sa" a fost dorinţa lusitanului.

Peste Deac
După o lună petrecută la Marbella, mijlocaşul a surprins pe toată lumea cu prestaţiile sale în amicale, dar şi la antrenamente. Bonusul a venit din partea tehnicianului, care a decis să-l includă pe lista UEFA, luîndu-i faţa lui Ciprian Deac! Mai mult, Ioan ar putea începe titular turul cu Inter, în locul francezului Maah, după ce a reuşit o "dublă" în ultimul joc de verificare. "S-a pregătit exemplar, iar Paulo Sergio a decis să-l treacă pe listă. E un jucător bun, are calităţi, are şi talent. Chiar dacă nu a arătat foarte mult din ceea ce poate el la CFR, sper să ne demonstreze de acum încolo", l-a lăudat şi preşedintele Iuliu Mureşan.

Condamnat la închisoare!
În timp ce se afla la Marbella, jucătorul a primit sentinţa în dosarul în care a fost judecat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv pe 17 ianuarie la 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce a intrat dimineaţa într-o intersecţie fără să acorde prioritate şi a lovit o altă maşină, refuzînd testul de alcool. Analizele de sînge au indicat o concentraţie de 1 gram la litru.

"Ne aşteaptă un duel fizic extrem de dur cu Inter, dar ne-am pregătit bine de tot în Spania. Sînt convins că avem şanse mari de calificare" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

"N-aş crede în munca mea şi a băieţilor dacă aş susţine că am pierdut meciul cu Inter. Le-am spus că trebuie să joace mult mai bine decît au făcut-o pe Old Trafford pentru a obţine calificarea" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

ALTE ŞTIRI DESPRE CFR:

Kapetanos şi-a revenit
După ce a ratat ultimele două partide de verificare, acuzînd dureri la gleznă, Pantelis Kapetanos s-a refăcut şi astăzi va efectua o şedinţă normală de pregătire. Grecul a alunecat în amicalul cu Malaga B (4-1) şi a fost suspect de o entorsă la gleznă, iar Paulo Sergio a decis să-l menajeze.

Au ajuns deja la Milano
După o lună petrecută la Marbella, clujenii au aterizat aseară în capitala Lombardiei, pentru a pregăti partida de joi, cu Inter, din "16-imile" Europa League. Paulo Sergio a programat cîte o şedinţă de pregătire zilnică pînă la ora partidei cu nerazzurrii, ultima fiind miercuri seara, pe "Giuseppe Meaza".

Obiora vine la meci
Neinclus pe lista UEFA la solicitarea expresă a adversarului de joi, Inter, nigerianul Nwankwo Emeka Obiora (22 de ani) se va alătura lotului clujenilor chiar în ziua meciului de la Milano. Obiora a făcut aseară parte din lotul lărgit al Nigeriei, care a jucat finala Cupei Africii, şi a fost împrumutat de CFR pentru 5 luni cu drept de transfer definitiv în vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zattara34
zattara34  •  11 Februarie 2013, 09:37

Bafta pt meciul cu inter!

danvaler2000
danvaler2000  •  11 Februarie 2013, 05:18

Revitalizarea lui Bastos , cred ca afost facuta de Andone . Eu zic ca avem un antrenor foarte bun .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează