INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR CLUJ

Surpriza Hora » Mijlocaşul a marcat două goluri cu Paranaense şi a fost inclus de Paulo Sergio în lotul pentru meciul cu Inter

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 20:44

Paulo Sergio se gîndeşte să-l titularizeze pe român la Milano după prestaţia sa din cantonamentul de la Marbella. Ieri, a înscris două goluri în poarta brazilienilor de la Paranaense.

Paulo Sergio s-a decis să se apere pe "San Siro" cu 3 fundaşi centrali, Cadu, Piccolo şi Rada, urmînd ca benzile din apărare să fie acoperite de Ivo Pinto şi Sepsi, ambii cu un apetit ofensiv mai ridicat. Mai mult, lusitanul le pregăteşte o surpriză italienilor, titularizarea lui Ioan Hora (24 de ani) în banda dreaptă, în detrimentul francezului Robert Maah, abia transferat din Serie B, de la Citadella.

Apariţia lui Hora pe lista UEFA a surprins pe toată lumea, mai ales că la startul pregătirilor, CFR lua în calcul împrumutul său la o echipă din prima ligă. Paulo Sergio a decis să-l treacă pe listă pe mijlocaşul român datorită abilităţilor sale în jocul pe contraatac, dar şi pentru randamentul dat în cantonamentul de la Marbella. "Hora s-a pregătit mai bine ca oricînd şi de aceea Paulo a decis să-l includă în lotul pentru UEFA", a explicat preşedintele Mureşan.

"Recunoştinţa" lui Hora a venit în amicalul de ieri, cu brazilienii de la Paranaense, cînd mijlocaşul a reuşit să înscrie două goluri în partea secundă. Utilizat pe întreagă durată a partidei, Hora a avut şi alte cîteva ocazii, fiind cel mai bun om de pe teren.

Cadu se apără
Indicat de turcii de la "Fotomac" drept pionul principal în partida suspectată de blat cu Galatasaray (1-3) în Liga Campionilor, căpitanul Cadu s-a apărat ieri în presa lusitană. "Sînt pure invenţii, nu ştiu de unde apar tot felul de grozăvii despre acel meci. Un ziar din România a lansat nişte acuze pentru că jurnaliştii nu au găsit deschidere la clubul nostru, apoi nu şi-au cerut scuze pentru acele invenţii. Ne judecăm cu ei şi curînd vom primi o sentinţă. Atunci va fi clar pentru toată lumea că vorbim despre nişte calomnii", a spus căpitanul clujenilor.

CFR Cluj - Atletico Paranaense 3-0 (0-0)
Au marcat: Hora (53, 68), Diogo Valente (90+2)

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada, Sepsi - Hora, Celestino, Godemeche, Diogo Valente - Rui Pedro. Antrenor: Paulo Sergio. Au mai jucat: Stăncioiu, Camora

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
silvercloud
silvercloud  •  10 Februarie 2013, 18:36

Fratilor, nu ca a zis si ciobanul treaba asta, dar important este ca echipa CFR sa mearga ceas in MECIURILE OFICIALE !! Sa nu ne culcam pe o ureche, Inter e Inter si trebuie tinuta in presiune din primul pana in ultimul minut! Dar Paulo Sergio arata ca a invatat bine lectia iar CFR merge surprinzator de bine, chiar si in amicale! Succes baieti !!

misucfr
misucfr  •  10 Februarie 2013, 16:33

Forta CFR Cluj.

cfrclujole
cfrclujole  •  10 Februarie 2013, 16:32

Daca trece cu bine de "dubla" asta, atunci jos palaria!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează