INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA

Atacantul lui Arsenal are probleme la cot şi ar putea rata semifinalele » Griji cu Van Persie

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Olandezii riscă să-l piardă pe Robin van Persie pentru semifinala cu Uruguay, de marţi.

Necazurile au apărut în timpul "sfertului" contra Braziliei (2-1). La un duel aerian, "vîrful" batav a căzut destul de rău în cotul stîng.

"M-a tăiat transpiraţia de durere. Chiar mi se făcuse rău", avea să admită el. A strîns însă din dinţi şi, cu ajutorul unui spray calmant, a continuat jocul, ieşind în minutul 85. Imediat a trecut pe mîna medicilor. Aceştia nu au descoperit nimic deosebit şi i-au dat doar un antiinflamator.

Cum durerile au persistat şi ieri, Van Persie a fost dus la spital pentru un examen aprofundat. S-a aflat că jucătorul de 26 de ani are un ligament afectat, dar există temerea că ar putea exista şi o fisură. Aseară, era programat alt control. Deşi îngrijorat, selecţionerul Bert van Marwijk a rămas pozitiv: "Sînt optimist că vom putea conta pe Robin. Absenţa lui ar fi o grea lovitură pentru noi".

"Nu vreau să ratez meciul cu Uruguay. La nevoie, joc şi cu braţul rupt"
Robin van Persie, atacant Olanda

Mathijsen, tot rău
Accidentat la genunchiul stîng în timpul încălzirii dinaintea meciului cu Brazilia, fundaşul Joris Mathijsen a fost examinat ieri. Doctorii au depistat o întindere de ligamente. "Mi s-a spus că nu e grav. Sper să pot evolua cu Uruguay, deşi încă mă doare. Cînd m-am lovit am simţit o arsură groaznică la nivelul genunchiului", a precizat "centralul" lui Hamburg, care va fi testat iar azi.

Gol Sneijder, nu autogol Melo
FIFA a anunţat că prima reuşită a Olandei cu Brazilia (2-1) i-a fost atribuită lui Sneijder, deşi iniţial se indicase că Felipe Melo îşi dăduse autogol. Totuşi, pe imagini se observă cum "închizătorul" Selecao a şters cu capul mingea înainte de a intra în plasă, la centrarea mijlocaşului batav. Cum a înscris apoi cu capul, interistul a ajuns la 4 goluri în topul marcatorilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close