INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ELVEŢIA - HONDURAS 0-0

Elveţienii n-au putut trece de Honduras şi pleacă acasă » Autopiedică

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Elveţia lui Otmar Hitzfeld pleacă acasă, după ce nu a putut învinge codaşa Honduras, echipă care nu a marcat nici un gol la acest Mondial.

Elveţia avea doar o singură şansă pentru a mai spera la "optimi": victoria în faţa codaşei grupei, Honduras. Deşi, la prima vedere, meciul părea unul facil pentru oamenii lui Hitzferld, aceştia au suferit crunt în prima repriză.

Hondurienii au dorit să lase o ultimă impresie pozitivă, s-au adunat şi au făcut cele mai bune 45 de minute de la acest turneu. Era minutul 10, cînd căpitanul Inler a şutat de la 18 metri, dar mingea s-a scurs pe lîngă poartă. Peste alte opt minute, echipa din Ţara Cantoanelor a fost aproape de a marca, dar Derdiyok a fost imprecis, din şase metri.

Transformarea Hondurasului
Echipa căreia România i-a administrat o corecţie, 3-0, înainte de turneul final s-a metamorfozat aseară într-o altă reprezentativă. 0-0 la pauză, iar Elveţia avea bagajele făcute.

Imprecizia lui Suazo
Hitzfeld a mutat pe atac. Vedeta Hakan Yakin în locul inexistentului Fernandes, însă faţa jocului nu s-a schimbat. David Suazo a ratat incredibil în minutul 53, cînd a trimis cu capul pe lîngă, din cinci metri, şi Hondurasul rămînea fără gol marcat la acest Mondial. În minutul 71, Benaglio a salvat Elveţia de la dezastru, respingînd de sub bară reluarea lui Alvarez. Elveţia părăseşte Mondialul, rămînînd doar cu satisfacţia victoriei din primul meci, contra Spaniei.

Grichting făcut K.O
În minutul 50, elveţienii au trecut prin mari emoţii. Fundaşul central Grichting a fost lovit cu capul în faţă de Jerry Palcios şi s-a prăbuşit pe gazon. Stoperul "roş-albilor" a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a se putea ridica. După cîteva zeci de secunde de stat pe marginea terenului, fotbalistul evlveţian a putut continua partida fără probleme.  jocului nu s-a schimbat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează