INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CAMERUN

Matthaus ar putea deveni selecţionerul Camerunului

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Fostul internaţional german Lothar Matthaus a declarat că a discutat cu Federaţia de Fotbal din Camerun pentru postul de selecţioner al acestei naţionale, care a fost eliminată din faza grupelor la Cupa Mondială din Africa de Sud, informează AFP.

"Suntem în discuţii. Trebuie să vedem ce va ieşi din aceste discuţii, dar este un post foarte interesant. Cunosc fotbalul african. Am fost deja în Africa şi am văzut mai multe meciuri", a declarat Matthaus agenţiei germane SID.

Matthaus, în vârstă de 49 de ani, care este consultant al unei televiziuni arabe în timpul acestei ediţii a Cupei Mondiale, nu a mai antrenat nicio echipă din iunie 2009 după plecarea, din motive economice, de la clubul israelian Maccabi Netanya.

Fostul Balon de Aur din 1990 a mai antrenat formaţiile Rapid Viena, Partizan Belgrad şi naţionala Ungariei (2004 şi 2005).

Reprezentativa Camerunului a fost condusă de antrenorul francez Paul Le Guen în timpul turneului final al Cupei Mondiale, iar contractul său expiră în iulie.

Mediafax

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează