INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - GHANA, MÎINE, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nemţii sînt pregătiţi pentru dezastru

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

Nemţii şi-au rezervat deja bilete de întoarcere acasă în caz că ratează mîine calificarea în "optimi".

Germanii iau în calcul inclusiv o eliminare din faza grupelor. Federaţia de la Frankfurt (DFB), cel puţin, a pus deja la punct planul pentru cazul nefericit în care "naţionala" pierde mîine seară în faţa Ghanei şi trebuie să se întoarcă acasă.

Potrivit cotidianului Express, totul va decurge foarte repede. După meci, echipa se va întoarce în cantonamentul de la Velmore Grande, iar în dimineaţa următoare se vor face bagajele. La prînz e programată o ultimă conferinţă de presă, în care selecţionerul Joachim Low se va adresa naţiunii, după care se pleacă spre aeroportul din Johannesburg.

DFB a rezervat deja 65 de locuri la un zbor de seară către Frankfurt, unde sosirea e programată vineri în zori. Managerul reprezentativei, Oliver Bierhoff, a confirmat planul, dar speră să nu se ajungă pînă aici: "Am încredere în băieţi că nu se vor face de ruşine. Batem sigur Ghana!".

GHANA
Muntari, ca Anelka!
Ghanezii au şi ei un Anelka în rîndurile lor. Supărat că a jucat doar 13 minute cu Australia (1-1), Suley Muntari s-a luat de selecţionerul sîrb Milovan Rajevac, pe care l-a şi înjurat. Duminică, Rajevac şi preşedintele federaţiei, Kwesi Nyantakyi, au decis să-l trimită acasă, dar mijlocaşul Interului nu se dă plecat, avînd şi sprijinul echipei. Forul ghanez a confirmat incidentul, însă pretinde că Muntari şi-ar fi cerut scuze şi deocamdată nu se pune problema excluderii lui din lot.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close