INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  INITIATIVA

Un deputat francez cere guvernului să intervină pentru înlocuirea urgentă a lui Domenech

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Raymond Domenech i-a exasperat pînă şi pe politicienii francezi. Prezent pe "Stade de France" la amicalul cu Spania (0-2), în care "cocoşii" s-au prezentat iar lamentabil, deputatul Francois-Michel Gonnot i-a trimis o scrisoare deschisă Secretarului de stat însărcinat cu Sporturile, Rama Yade, în care i-a cerut să susţină îndepărtarea selecţionerului.

 

"Vă rog să interveniţi pentru încurajarea schimbării de extremă urgenţă a lui Raymond Domenech", a fost esenţa textului, în care s-a explicat: "De la meci la meci, echipa naţională se scufundă şi devine tot mai ridicolă. Specialiştii şi noi, cetăţenii, am înţeles de mai mult timp că responsabilitatea revine antrenorului formaţiei, Raymond Domenech". Gonnot a ţinut să precizeze că "trebuie să ne gîndim cu toţii foarte serios la decizia federaţiei de a-l menţine pe Domenech şi la Mondial. Iar doamna Rama Yade, fără să se amestece în treburile interne ale federaţiei, poate să intervină pentru a încuraja plecarea lui Domenech. Trebuie să existe o cale prin care ea să poate solicita federaţiei să ia măsuri pentru a salva reprezentativa Franţei. Francezii, dur loviţi de criză, nu au nevoie, în această vară, şi de umilinţa mediatică mondială care se întrevede la turneul final".

 

Împotriva Spaniei, Domenech a fost fluierat din nou de suporteri. El va părăsi după Mondial viitoarea adversară a "tricolorilor" în preliminariile CE 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează