INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DANEMARCA

Vedeta echipei » Nicklas Bendtner

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2010 00:00

Data naşterii: 16 Ianuarie, 1988

Locul naşterii: Copenhaga ( Danemarca)

Carieră:
2005 - Arsenal

Selecţii: 32


Declarat cel mai bun jucător danez anul trecut, Nicklas Bendtner e un jucător cheie în 'naţionala' Danemarcei. La doar 22 de ani, a reuşit să strângă deja 32 de selecţii, marcând de 11 ori.

Şi-a început cariera în ţara sa natală, ca mai apoi să meargă la Arsenal, unde încearcă să devină unul dintre cei mai buni atacanţi din Premier League. A avut şansa să impresioneze în atacul 'tunarilor' în acest sezon, după plecarea lui Adebayor la Manchester City şi accidentarea lui Van Persie, dar nu a reuşit acest lucru, negăsindu-şi locul în echipa lui Wenger. Folosit în multe meciuri şi extremă, danezul a prins 23 de meciuri în Premier League, reuşind să marcheze şase goluri, şi pasând decisiv de cinci ori.

Înalt, puternic, foarte bun în jocul aerian, protejează foarte bine balonul, iar uneori are execuţii fenomenale. E timpul să confirme, iar acest turneu e o oportunitate uriaşă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează