INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PORTUGALIA - MAROC 1-0

VIDEO Scandal imens după Portugalia - Maroc: "Arbitrajul a fost părtinitor" » Ce reclamă marocanii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 10:23

Portugalia s-a impus cu greu în fața Marocului, 1-0, grație unui gol marcat de Cristiano Ronaldo în miuntul 4, cu o lovitură de cap din mijlocul careului.

Marocanii susțin că ”centralul” american Mark Geiger a condus de-o manieră pro-lusitană. Ei acuză neacordarea a două penalty-uri și pretind că până și golul lui CR7 trebuia anulat. .

Jucătorii marocani nu știu să piardă. La finalul meciului cu Portugalia s-au plâns jurnaliștilor de arbitrul Mark Geiger. Convingerea lor e că "centralul" american a tras cu lusitanii și aduc în sprijinul acestei acuzații o scenă petrecută în pauză, la vestiare.

"Arbitrul l-a rugat pe Pepe să-i transmită lui Ronaldo că-și dorește tricoul lui. Păi, ce-i aici? Circ sau Cupa Mondială?", a tunat "aripa" Nordin Amrabat.

Două penalty-uri au reclamat nord-africanii. Prima oară când Guerrero și Amrabat s-au tras reciproc de tricou, în careu. Iar mai târziu, la un duel aerian între Fonte și "vârful" Boutaib. De fiecare dată, Geiger a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea învinșilor.

Mai mult, Karim El Ahmadi susține că nici reușita lui Cristiano, care-i trimite practic acasă pe marocani, nu trebuia validată. El a văzut "un fault în faza premergătoare marcării golului ce trebuia sancționat".

14 șuturi(4 cadrate) au expediat au expediat marocanii spre poarta adversă, față de numai  6 ale portughezilor (două cadrate). Ei au avut și-o posesie superioară: 53 la sută 

Clasament Grupa B

1. Spania 4p (2 meciuri)
2. Portugalia 4p (2 meciuri)
3. Iran 3p (2 meciuri)
4. Maroc 0p (2 meciuri)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
cothyso
cothyso  •  22 Iunie 2018, 08:40

"..sa'i lipseasca infinit mai multe dovezi impotriva pentru fata de cele impotriva." lol, inca nu m'am trezit in dimineata asta :)

cothyso
cothyso  •  22 Iunie 2018, 08:35

na c'am inceput sa ma balbai din cauza ta. am vrut sa spun, evident, ca: "..sa'i lipseasca infinit mai multe dovezi impotriva pentru fata de cele pentru." voi astia asa-zisii oameni de stiinta sunteti la fel de daunatori ca si inchizitia, daca nu cumva chiar mai mult (pentru ca le dati apa la moara celor cu letopisetu'n mana)

cothyso
cothyso  •  22 Iunie 2018, 08:32

uite ca'ti dau eu mura'n gura cate ceva, ca vad ca ti'e "lene" sa cauti pe google, omule de stiinta curios care esti tu.. https://www.irishtimes.com/opinion/evidence-does-not-support-the-theory-of-evolution-1.318354 https://evolutionnews.org/2015/01/problem_5_abrup/ http://davelivingston.com/geotime.htm mai vrei? asta daca ai citit, desigur..

Vezi toate comentariile (26)
Comentează