INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - ITALIA 1-2

Anglia nu se lamentează prea mult după înfrîngerea cu azzurrii: "Ne afectează clima, dar ideea e că Italia a fost foarte bună!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 03:33

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a comentat înfrîngerea echipei sale în faţa Italiei, 1-2, în grupa D.

"Condiţiile climatice ne afectează foarte mult. Pregătirea mentală este şi ea importantă şi am încercat să ne adaptăm la restul condiţiilor. Ne-am bucurat că începem Mondialul în faţa unei echipe tari, ştiam că va fi un meci istoric", a declarat Hodgson.

Căpitanul Steven Gerrard a vorbit şi el despre înfrîngere: "Ne-au creat multe probleme pe partea noastră stîngă în prima repriză, dar am făcut cîteva ajustări la pauză şi ne-am mai revenit. Am jucat repriza secundă mai mult
în jumătatea lor.

Indiferent de rezultatul de azi, oricum trebuia să batem Uruguayul joi. Se poate face asta. Nu ştiam exact cît de mult s-a îmbunătăţit jocul Italiei faţă de acum 2 ani, dar e adevărat că acum au o viteză în plus. Totuşi am reuşit să le ţinem piept. La acest nivel e greu, poţi lupta degeaba, pleci fără să scoţi ceva din meci.

A fost o seară dificilă, inclusiv terenul ne-a jucat feste, a fost uscat. Dar astea sînt scuze, ideea e că Italia fost foarte bună".

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (5)
thedronius
thedronius  •  15 Iunie 2014, 17:18
Postat de kpaxcmdr pe 15 Iunie 2014, 08:30

Eu am vazut meciurile din grupe ale Uruguayului,care sa calificat aici datorita coeficientilor F.I.F.A (niste hoti cu diploma) care i-a trimis la un baraj de doi lei (vechi)!Uruguay,NU TRECE DE GRUPE SUB NICI O FORMA!

AI VAZUT TOATE MECIURILE DIN GRUPA ALE URUGUAY-ULUI? :)

reynaldg.
reynaldg.  •  15 Iunie 2014, 10:53

go home, queen!

hristac
hristac  •  15 Iunie 2014, 10:03

ideea ca adversarul a fost mai bun .... elegant,civilizat. parca-l aud pe nea mircea lucescu,identic !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează