INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  UNGARIA

Boloni ratează naţionala Ungariei » Maghiarii l-au numit pe Attila Pinter selecţioner

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 21:29

Federaţia Ungară de Fotbal a anunţat că noul selecţioner al primei reprezentative este Attila Pinter.

Acesta îl înlocuieşte pe Sandor Egervari, care a demisionat în luna octombrie. Pinter, care a pregătit campioana en-titre a Ungariei, Gyor ETO, va conduce naţionala în preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Attila Pinter, în vîrstă de 47 de ani, a evoluat de 20 de ori în naţionala Ungariei.

Printre variante se număra şi Ladislau Boloni, actualul tehnician al celor de la Al Khor. Emeric Ienei a dezvălui la Radio GSP că fostul selecţioner al naţionalei României a fost şi el printre variantele luate în calcul de federaţia maghiară: "Îmi pare rău că nu a fost numit selecţioner. E unul dintre puţini antrenori intelectuali din fotbal. Am fost în contact în permanenţă cu federaţia maghiară, însă au luat altă decizie", a spus Ienei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gymd
gymd  •  20 Decembrie 2013, 14:09

nu l-a refuzat nationala Ungariei ci Boloni a refuzat nationala pe motiv ca este subcontract cu AL KHOR din Arabia Saudita :))))))))))) ar trb sa dea nustiu cate meleoane ca sa scape dacolo, asa asteapta sa-l demita aia ca sa nu plateasca nmk !!!

latzio80
latzio80  •  20 Decembrie 2013, 09:17

Oricum ungurii sunt praf la fotbal! Ar fi un esec din start pentru Boloni sa mearga acolo. Sper sa cadem cu ei in grupa!

plischi
plischi  •  20 Decembrie 2013, 06:36

cine umbla dupa doua - orice-ar fi ele, nationale sau pasarici - o prinde pe-a treia - o malta, un luxemburg, ce-o fi acolo...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează