INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY

"Ce s-ar fi întîmplat dacă..." Luis Suarez nu l-ar fi muşcat pe Giorgio Chiellini, ci pe alţi 5 "măcelari" din istoria fotbalului

Eric Cantona și celebra sa lovitură împotriva unui fan al lui Crystal Palace
Eric Cantona și celebra sa lovitură împotriva unui fan al lui Crystal Palace

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 14:31

Luis Suarez a scandalizat lumea fotbalului atunci cînd a muşcat pentru a treia oară în carieră un adversar, de data aceasta, pe italianul Giorgio Chiellini. Uruguayanul în vîrstă de 27 de ani a primit o pedeapsă consistentă din partea FIFA, însă nu şi pe teren, acolo unde Otman Bakkal, Ivanovici sau Chiellini nu au reacţionat

Totuşi, ce s-ar fi întîmplat dacă Luis Suarez ar fi izbucnit în altă perioadă? GSP.RO îţi propune un exerciţiu de imaginaţie. "Ce s-ar fi întîmplat dacă Luis Suarez l-ar fi muşcat pe..."

1. Eric Cantona. Cel mai probabil, ar fi urmat o privire încruntată, uimită, întoarsă spre băiatul din Uruguay care a îndrăznit să atingă trupul zeului francez. Apoi, legenda lui Manchester United ar fi dezlănţuit un uragan, avînd în vedere că în alte vremuri a şocat asistenţa doar pentru că a fost înjurat.

2. Roy Keane. A jucat 326 de meciuri în tricoul lui United, timp în care fiecare adversar şi-a ţinut respiraţia atunci cînd a fost vorba să îl agite pe irlandez. Brutal în tacklinguri, e foarte posibil ca "Bestia" Suarez să aştepte cîteva minute bune înainte să muşte din nou. De data aceasta, din gazon.

3. Marius Lăcătuş. Nimeni nu ar fi ştiut ce s-a întîmplat. "Fiara" nu se plîngea de accidentări, se ridica scurt, de parcă nimic nu s-ar fi întîmplat, şi se ducea brusc la gîtul adversarului. Înainte să fie lovit de mînia fostului stelist, Luis Suarez ar fi suportat loviturile unor cuvinte grele.

4. Zinedine Zidane.
Alt francez, de data asta mult mai elegant ca "The King" Cantona. Zizou s-ar fi folosit de craniul său încercat pentru a-l pune la podea pe argentinian. Peste ani, într-o carte plină de dezvăluiri, ar fi spus de ce a făcut-o.

5. Vinnie Jones. Vorbim despre un om care a avut curajul să-l apuce de testicule pe Paul Gascoigne, ca să îl împiedice să marcheze. Cu 12 cartonaşe roşii pe cînd juca pentru modesta Wimbledon, vă lăsăm pe voi să vă imaginaţi ce ar fi păţit Luis Suarez.

*Bineînţeles, articolul este doar un exerciţiu de imaginaţie. Violenţa nu are ce căuta în fotbal, nici pe teren, nici în tribune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:34
Postat de solomon_i pe 28 Iunie 2014, 17:02

Prostii, prostii si iar prostii...marca GSP !

exact.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:34

articolul asta chiar este degeaba.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  29 Iunie 2014, 01:03

mocirla, asta-i in capul tau! inca o dovada ca nu esti ziarist ci ga/o/zar; propagi ura, violenta, incultura, esti retardat! iti spun astea in speranta ca te mai poti trata!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează