FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSMS IAŞI - UNIREA SLOBOZIA 2-1

VIDEO Scandal la CSMS Iaşi - Unirea Slobozia! Marius Lăcătuş a sărit să bată un jucător: "Nu permit nimănui să mă insulte!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 aprilie 2014 18:37

Marius Lăcătuş a fost protagonistul unui incident în meciul CSMS Iaşi - Unirea Slobozia 2-1. În prelungiri, antrenorul gazdelor a fost provocat de un jucător ialomiţean şi "Fiara" a sărit să-l bată.VEZI VIDEO!

Preşedintele moldovenilor, Florin Prunea, a reuşit cu greu să-l potolească pe Lăcătuş.

"Am spus întotdeauna că nu comentez despre alte echipe şi ce fac alte echipe, dar nu voi permite niciodată nimănui să mă insulte! Erau prelungirile partidei, iar meciul era intrerupt. Eu vorbeam cu un jucător de la Slobozia, moment în care un alt jucător (n.r. - Cătălin Hristian) a venit şi mi-a adresat injurii.

Normal că am reacţionat. Nu ştiu dacă l-aş fi lovit dacă nu mă opreau jucătorii mei. A avut noroc că nu mai alerg ca altădată! Oricum, regret reacţia avută!", a spus Marius Lăcătuş, potrivit Mediafax.

CSMS Iaşi a reuşit în prelungiri să învingă pe Slobozia şi a revenit pe primul loc în Seria 1 a Ligii secunde.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (92)
aius
aius  •  28 Aprilie 2014, 11:42

cioroi tot cioroi,si cand se combina cu oile....:))))

madskills
madskills  •  28 Aprilie 2014, 10:55

Ce a facut anonimul asta de Hristian in cariera sa-si permita sa injure o legenda ca Lacatus? Om care pana acum 10 ani, era unul dintre cei mai "bogati" jucatori DIN LUME ca numar de trofee? Jucator de legenda al nationalei, castigator de CCE, etc. E regretabil gestul lui Marius, nimic de zis, dar sa ajungi sa te injure un coate goale, e prea mult. Daca o iau si antreneaza de jos, din ligile inferioare, apar toti paduchiosii sa-i jigneasca. Daca o iau direct din liga 1, iar nu e bine, ca n-au experienta. Pai oricum o dai, nu e bine. Repet, urat ce a facut Lacatus dar dupa logica asta si Zidane e un gunoi si Matterazzi un ingeras.

bandy
bandy  •  27 Aprilie 2014, 20:13
Postat de ortega pe 27 Aprilie 2014, 07:48

Ț.yganul ... tot țygan stelist ... Oaya neagră , simbolul analfabeților behăitori ...

daca atat stii atat scrii...ura de rasa sau ce...pot spune ca tatal tau regreta anul in care te-a facut.....a avut optiunea la farmacie sa ia un prezervativ,....iesea mai ieftin

Vezi toate comentariile (92)
Comentează