INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Copacabana de la Universitate! » Bucureştenii pot vedea meciurile de la Mondial pe-un ecran gigant ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 13 iunie 2014 11:50

Florin Gardoş şi George Ţucudean au participat aseară la dechiderea oficială a evenimentului Poiana Urbană de la Piaţa Universităţii, acolo unde se vor vedea toate meciurile Mondialului pe un ecran de 30 metri pătraţi.

Nu vor lipsi concursurile, meciuri de fotbal pe terenurile special amenajate, dar şi multe standuri cu bere şi răcoritoare. E bine de ştiut că vor fi transmise toate meciurile de la Mondial, inclusiv cele care vor începe la ora 1:00!

"Terenuri de fotbal, concursuri, voia bună şi atmosferă ca în Brazilia sînt ingredientele care vor transforma Poiana Urbană în destinaţia numărul 1 pentru fanii fotbalului pe durata verii. Cu o capacitate de peste 400 locuri la terase, cu două terenuri de fotbal şi multe alte surprize în Piaţa Universităţii, vara lui 2014 va fi un adevărat spectacol fotbalistic pentru toate vîrstele. Este momentul în care Bucureştiul va lua pulsul Braziliei şi atmosfera de pe Copacabana va cuceri întregul oraş timp de o lună", spun organizatorii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  13 Iunie 2014, 12:33

Mai mare rusinea sa facem tam-tam la CM, cu noi acasa. Poate putina modestie ar fi potrivita.Stau toti in studiouri la tv -ri autohtone si discuta discutii cu generatii de aur, si echipe ideale ....Penibili

Vezi toate comentariile (1)
Comentează