INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PORTUGALIA - SUEDIA

CR7 sau Ibra? » Confruntare incendiară în play-off-ul pentru Mondial între coloşii Ronaldo şi Ibrahimovici

Cristiano Ronaldo a jucat 107 meciuri la
Cristiano Ronaldo a jucat 107 meciuri la "naţională", marcînd 43 de goluri. Zlatan Ibrahimovici, 46 de goluri în 94 de selecţii pentru Suedia.

Articol de , - Publicat marti, 22 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 octombrie 2013 20:45

Cristiano n-a vrut Franţa ca adversar, din cauza jocurilor de culise pe care le-ar putea face Platini, preşedintele UEFA, dar i-a ieşit în faţă fiorosul Zlatan.

Cînd a fost întrebat cu cine i-ar plăcea să joace la baraj, Ronaldo a răspuns dur: "Vă spun echipa pe care nu vreau s-o întîlnim înainte de Mondial. E Franţa. Sînt prea multe interese în jurul său. Dacă aş vorbi, aş fi suspendat automat".

Nu vor fi francezii rivalii lusitanilor în play-off, dar Cristiano va da peste adversari mai în formă decît "cocoşii". Banda suedeză a lui Ibrahimovici, locul 2 în grupa C, care a marcat nu mai puţin de 7 goluri Germaniei în două meciuri din calificări, de-abia îl aşteaptă pe Ronaldo!

Portugalia ştie cum să abordeze meciurile de baraj, s-a calificat şi la CM 2010, şi la CE 2012 după asemenea confruntări, eliminînd de fiecare dată Bosnia. Numai că Zlatan nu glumeşte: "Portughezii sînt favoriţi, însă vor fi două partide fantastice, la capătul cărora noi ne vom califica".

CR7 la criogenie
Cristiano Ronaldo se pregăteşte de baraj la -160 de grade C! Golgeterul Portugaliei şi-a instalat acasă o cameră de criogenie ce a costat 45.000 de euro. Face o şedinţă de 3 minute săptămînal.

Play-off Europa
Portugalia - Suedia
Ucraina - Franţa
Islanda - Croaţia
Turul se va disputa pe 15 noiembrie, returul 4 zile mai tîrziu.

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Totti, out o lună!
AS Roma şi-ar putea pierde căpitanul pentru 4 săptămîni. Accidentat vineri la coapsa dreaptă, Totti ratează sigur jocurile cu Udinese şi Chievo, riscînd să nu conteze cu Torino, şi nici cu Sassuolo!

Lovit de fumigenă
Chiricheş a fost duminică martorul unui incident la partida Aston Villa - Tottenham 0-2. David Bryan, asistentul arbitrului Dowd, a fost lovit în spate cu o fumigenă aruncată din tribună. Stewarzii au reuşit să-i prindă în doar 200 de secunde pe vinovaţi.

Atac la ziarişti
Patrice Evra şi-a reglat conturile cu jurnaliştii şi comentatorii incomozi, care l-au criticat. "Au minţit lumea că sînt fluierat, arogant şi nu-s iubit de fani. Cei care-mi strică imaginea sînt nişte paraziţi şi vagabonzi", s-a revoltat fundaşul lui Man. United în interviul pentru Telefoot.

Inbox
- BUFFON îl admiră pe Casillas c-a acceptat să fie rezervă la Real. "Este tare ciudat să-l văd pe bancă, dar e meritul lui. Asta îl face un om şi mai mare", a spus goalkeeperul lui Juve şi al Italiei.
- WALCOTT s-a reaccidentat şi va lipsi încă trei săptămîni. Starul lui Arsenal acuză probleme la muşchii abdominali şi e absent cu Dortmund şi cu Chelsea, putînd reintra cu Man. United, pe 10 noiembrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sandokhan97
sandokhan97  •  22 Octombrie 2013, 19:49

Suedia practica un joc mai buna desi nu au "atatea vedete" precum Portugalia. Sincer sper ca Ronaldo sa ramana acasa...

sakazuke
sakazuke  •  22 Octombrie 2013, 12:53

un lucru este sigur: fara unul din cei doi mondialul este un pic mai sarac..... :((

xftw
xftw  •  22 Octombrie 2013, 10:55
Postat de c7eric pe 22 Octombrie 2013, 10:51

Ibra il va face sa planga pe CR7, iar grupa suediei a fost mai grea decat a portugaliei in vederea obtinerii locului 1 care permitea calificarea directa

Sper sa ai dreptate. Nu as vrea sa vad cum se fac jocurile de culise doar pentru ca Ronaldo sa fie la Mondial...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează