INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COLUMBIA - URUGUAY 2-1

Fanii uruguayeni l-au ironizat şi fluierat la Rio pe preşedintele FIFA, aflat pe Maracana sîmbătă seară: "Ce spuneţi de muşcătura lui Sepp Blatter?"

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 00:27

Ascunşi în spatele măştilor cu chipul lui Suarez, suspendat 4 luni de forul mondial după ce l-a agresat pe Chiellini, celeştii au afişat pe Maracana un banner în care Blatter mestecă un pumn de dolari


Cînd imaginea lui Sepp Blatter a apărut pe ecranele stadionului Maracana, uruguayenii l-au fluierat îndelung pe preşedintele FIFA. La fel cum au huiduit momentul în care steagul forului mondial a apărut pe gazon, purtat de copii înaintea echipelor. Şi celeştii n-au pierdut ocazia să-l ironizeze pe elveţian.

Aproape de masa presei, în sectorul în care s-a aflat cea mai mare parte a galeriei uruguayene, doi suporteri purtînd masca lui Suarez ţineau un banner uriaş. Era un mesaj în engleză: "What about Blatter's bite?". Ce spuneţi de muşcătura lui Blatter? Un fotomontaj în care şeful forului de la Zurich face ochii mari cînd mănîncă un pumn de dolari.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
helioglobalus
helioglobalus  •  30 Iunie 2014, 21:12
Postat de ortega pe 30 Iunie 2014, 09:20

Dintre Blatter și Mitică pe cine ați alege ? Pentru ștreang ... evident ...

pe amândoi, dar Blatter e mai ordinar!

ortega
ortega  •  30 Iunie 2014, 09:20

Dintre Blatter și Mitică pe cine ați alege ? Pentru ștreang ... evident ...

caminero
caminero  •  30 Iunie 2014, 08:53

Cum, mă, Columbia - Uruguay 2-1 ?!? cînd dracu au dat "celestii" un gol?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează