INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA

For the game? For the party! » Sabotaj FIFA?! Forul mondial a ţinut o petrecere mamut în hotelul în care era cazată Germania

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 01:30

Forul mondial şi-a schimbat deviza chiar sîmbătă. Şi le-a stricat liniştea oamenilor lui Joachim Low la hotelul Sheraton din Rio.

Peste 100.000 de suporteri argentinieni au luat Rio cu asalt în ultimele două zile. Dar nici măcar unul nu s-a gîndit să strice liniştea adversarei Germania înaintea finalei de aseară. Au făcut-o, în schimb, FIFA şi Coca-Cola!

Chiar cînd nemţii aveau mai multă nevoie de odihnă, sîmbătă seară, după antrenament, responsabilii forului mondial şi ai concernului american au dat o petrecere-mamut pentru oficialii şi sponsorii turneului final la piscina din faţa hotelului Sheraton. Un party-pool cu peste 100 de invitaţi şi o orchestră care a întreţinut atmosfera.

Din cauza furnicarului de oameni care se preumblau peste tot, jucătorii au trebuit să aştepte minute în şir în faţa ascensoarelor. Şi nu s-au mai putut mişca liber prin lobby. Federaţia germană a atras atenţia asupra inconvenientului, dar fără succes. FIFA are mereu prioritate!

Totul pentru bucuria Papei
Deşi este una dintre marile rivale ale "naţionalei" lor, episcopii columbieni au ţinut aseară cu Argentina. Şi nu s-au sfiit să recunoască: "Vrem să-l vedem pe Papa Francisc fericit. Trebuie să-i fim alături".

Steag de 3,5 kilometri
Un ţăran din Bagura, Bangladesh, mare suporter al nemţilor, a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung drapel al Germaniei din istorie: 3,5 kilometri! Salvat de la moarte de medicii germani, Amjad Hossain (63 de ani) şi-a început proiectul în 2006 şi l-a prezentat sîmbătă, pe stadionul local. Lucrarea l-a costat 1.500 de euro şi a trebuit să vîndă cîteva petice de pămînt ca să facă rost de bani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează