INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GOLGHETER

Neymar, Thomas Muller şi Lionel Messi conduc topul golgheterilor de la CM, însă alţi 3 superjucători vin tare din urmă » Cine crezi că va fi cel mai bun marcator?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 20:33

Sînt mari şanse ca una dintre Argentina, Brazilia sau Germania să ofere golgheterul Campionatului Mondial. Deocamdată, Lionel Messi, Thomas Muller şi Neymar conduc clasamentul, fiecare avînd cîte 4 reuşite. 

Cu siguranţă toată lumea e cu ochii pe cei doi superjucători ai Barcelonei, mai ales că ei reprezintă principalele favorite la cîştigarea trofeului, Brazilia şi Argentina. 

Fără a străluci, aşa cum a făcut-o de multe ori la Barcelona, Lionel Messi a fost însă decisiv pentru Argentina, marcînd 4 dintre cele 6 goluri ale echipei din grupe. Muller a punctat şi el 4 din 7 goluri ale Germaniei, însă este foarte adevărat că a avut în faţă adversari ceva mai puternici.

Neymar este cu siguranţă omul de la care brazilienii au cele mai multe aşteptări. Deşi se află la primul Campionat Mondial din carieră, superstarul Barcelonei a avut evoluţii excelente şi este văzut de mulţi drept principalul favorit la titlul de golgheter. La fel ca Muller, fostul atacant al lui Santos a înscris 4 dintre cele 7 goluri ale echipei.

Neymar, meci mai greu decît Messi şi Muller în "optimi"
Totuşi, Brazilia va avea o misiune mai dificilă în optimile de finală, unde va întîlni Chile şi cel puţin teoretic lui Neymar îi va fi mult mai greu să înscrie decît principalilor săi contracandidaţi.

Germania lui Thomas Muller va avea o misiune mult mai uşoară, nemţii întîlnind Algeria. De asemenea, şi Lionel Messi pare a fi ceva mai norocos. Argentina va da peste Elveţia, echipă care a primit 5 goluri de la Franţa şi la fel ca şi Muller, argentinianul poate înscrie mai multe goluri.

Atenţie la Benzema, Van Persie şi James Rodriguez!
Nu doar cei 3 pot au mari şanse să fie golgheteri. Karim Benzema a înscris şi el de 3 ori, iar numărul putea fi mai mare dacă nu rata un penalty, iar golul 6 al Franţei contra Elveţiei nu era anulat pentru că arbitrul fluierase finalul.

Vîrful lui Real Madrid se poate răzbuna luni. Franţa va întîlni Nigeria, una dintre cele mai slabe echipe din optimile de finală. Columbianul James Rodriguez se află într-o formă excelentă. Deşi nu este atacant, jucătorul a punctat în fiecare meci al echipei sale de pînă acum.

Van Persie pare şi el într-o formă foarte bună. A înscris de 3 ori pînă acum şi forma echipei sale îl propulsează printre favoriţii la titlul de golgheter. Olanda a marcat 10 goluri la acest Campionat Mondial, fiind singura echipă care a atins această bornă.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
flavoneus
flavoneus  •  28 Iunie 2014, 08:30
Postat de paul.o.53 pe 28 Iunie 2014, 03:33

Robben , unul din cei mai buni din grupe este trecut la "altii" ?

Roben e cel mai bun jucator de la mondial , pana acuma, fara dubiu

paul.o.53
paul.o.53  •  28 Iunie 2014, 03:33

Robben , unul din cei mai buni din grupe este trecut la "altii" ?

djeurofighter
djeurofighter  •  27 Iunie 2014, 23:23
Postat de unico_biancorossi pe 27 Iunie 2014, 23:06

Jaime Rodriguez, amigo... sau.. Haime..)

Ai chef de caterinca in seara asta Cristi? Am cautat pe net sa vad cine naiba este acest Jaime Rodriguez. Vad ca este un jucator din El Salvador cu 50 de selectii la nationala tarii sale, care a participat la Campionatul Mondial din 82? Pai pe vremea aia eram inca cu suzeta in gura! De unde püii mei sa stiu de acel jucator la care faci referire? Oricum, nu vad de unde ii spune Haime! Ai mila de mine si spune-mi cum stau lucrurile

Vezi toate comentariile (56)
Comentează