INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  AUSTRALIA

Poză-horror postată de un jucător de la Mondial! Ce a găsit pe peretele camerei de hotel din Brazilia: "Nu mai dorm în seara asta!" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 20:52

Atacantul australian Ben Halloran, care face parte din lotul echipei naţionale pentru Campionatul Mondial, a luat primul contact cu Brazilia .

Vîrful de 21 de ani a postat pe o reţea de socializare o poza din camera de hotel unde Australia este cazată. Halloran a pozat un păianjen uriaş pe perete!

Mesajul a stîrnit amuzamentul celor care au văzut poza, însă jucătorul nu este tocmai încîntat: "Nu mai dorm în seara asta!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mama.is.here
mama.is.here  •  09 Iunie 2014, 16:37

Dupa titlul articolului am crezut ca e vorba de poze cu Latovlevici!

cfrmania2
cfrmania2  •  09 Iunie 2014, 08:30
Postat de robertssandu pe 08 Iunie 2014, 22:38

Nu-i de glumit cu asa ceva. Ala din poza arata suspect de mult ca un Phoneutria nigriventer, cel mai veninos paianjen din lume.

naspa faza cu paianjenul , daca ce zici tu acolo e adevarat e rau de tot

totdd
totdd  •  09 Iunie 2014, 08:08
Postat de madalin_eivissa pe 08 Iunie 2014, 22:26

Si in Australia sunt specii de paienjeni mari , sincer nu-i inteleg "trauma" . Era ceva ciudat pentru o echipa din Europa , dar sa fii australian si sa ti fie frica de ceva ce oricum si la tine pe continent gasesti e cam aiurea !

asa este, dar probabil in australia nu ii gasesti in hoteluri de patru sau cinci stele. ca probabil este cazat cu echipa intr un hotel cu pretentii. si acum sincer, nu stiu cati nu s ar speria de un paianjen cam cat o mana de barbat adult. mie cel putin asa mi se pare de mare. daca vezi unul din ala, in primul moment te intrebi daca esti destul de departe de el si daca poate sari pana la tine. huh.....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează