INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BOSNIA

Probleme mari înainte de startul Mondialului » Selecţionerul Bosniei a fost ameninţat cu pistolul! :O

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 22:58

Safet Susici, selecţionerul Bosniei, a avut parte de o surpriză neplăcută ieri, cînd trei tineri l-au ameninţat cu pistolul pe el şi pe patru antrenori din staff-ul său.
Cei trei i-au urmărit pe bosniaci care au părăsit cantonamentul din Guaruja al echipei fără să anunţe ofiţerii de securitate. După cîteva sute de metri, atacatorii i-au ajuns din urmă şi i-au ameninţat cu pistolul cerîndu-le banii şi bijuteriile.

Din fericire pentru Susici, o maşină a poliţie a trecut întîmplător prin zonă şi i-a speriat pe hoţi. Tehncianul s-a amuzat însă pe seama situaţiei: ”Am crescut în Bosnia, unde străzile sînt mult mai periculoase!”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
plischi
plischi  •  11 Iunie 2014, 10:48

sa nu se ajunga la rapiri si-alte alea...

titelb
titelb  •  11 Iunie 2014, 10:46

Am citit toate articolele gsp de la mondial si nu am gasit nici o fraza despre fotbal.

hannibal.the.cannibal
hannibal.the.cannibal  •  11 Iunie 2014, 09:11
Postat de unico_biancorossi pe 11 Iunie 2014, 08:52

nu e o stire, ai perfecta dreptate. mai ales ca nu s-a intamplat vreo tragedie. dar este un semnal de alarma ce se intampla la nivel social in Brasil. oamenii vor sa sugereze starea de tensiune in afara campusurilor dedicate CM. si aici au dreptate, sa fim onesti si sa admitem realitatea, acesta este sensul a rticolului.

Iar te-ai autosatisfacut cu likens? Avogado, dar de ce?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează