INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  INCIDENT

Un copil s-a furişat în camera de hotel a lui Cristiano Ronaldo » Reacţia neaşteptată a portughezului

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 20:33

Cristiano Ronaldo a avut parte de o întîmplare incredibilă la hotelul din Brazilia unde era cazat împreună cu echipa Portugaliei.

Înaintea meciului cu Ghana, cîştigat de portughezi cu 2-1, Yago Leal, un băiat de 15 ani din Brazilia a pătruns în camera de hotel a lui Cristiano Ronaldo.După escaladarea clădirii, puştiul s-a aşezat în pat, acolo unde a fost găsit de fotbalistul lui Real Madrid.

Ronaldo nu a sesizat conducerea hotelului şi l-a lăsat pe Yago să plece, ajutîndu-l să se furişeze afară din hotel prin locul pe unde intrase. Mai mult, i-a oferit puştiului şansa de a-l poza în timp ce părăsea camera. :D

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:46
Postat de nemonyta pe 28 Iunie 2014, 01:39

deci...ronaldo...messi...si altii, se nasc baietii si viseaza sa joace fotbal, si sunt baieti buni ei de felul lor dar tot ce vor e sa joace fotbal. si intr-un final ajung cei mai buni...si desi isi permit orice...raman niste baieti de treaba care vor sa joace fotbal si nu intereseaza prea mult altceva. presa incepe sa bage tot felul de scandaluri false despre ei dar ei au familii acasa si nu au chef de camere la poarta...asa ca ignora totul chiar daca era o inventie iar in unele momente...trebuie sa dea ei dovada de umanitate...fata de fani...sau nu si o fac?dc? pentru ca is niste baieti foarte buni, plecati de jos, si care stiu cum e . iar presa se mira...voi i-ati facut baieti rai, nu ei

corect.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:46
Postat de bamse1901 pe 28 Iunie 2014, 18:24

de unde aveti informatia asta? dupa cum se vede din foto nu pare a fi adevarat, dar daca e adevarat e normal gestul lui. ce ar fi trebuit sa faca?

au facut sex,,, verbal.. runaldu are si ganduri perverse, asa se pare..))

bamse1901
bamse1901  •  28 Iunie 2014, 18:24

de unde aveti informatia asta? dupa cum se vede din foto nu pare a fi adevarat, dar daca e adevarat e normal gestul lui. ce ar fi trebuit sa faca?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează