INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA

VIDEO Crack! » Încă un fotbalist ratează mondialul: a suferit o dublă fractură, de tibie şi peroneu

Heslop șutează în piciorul lui Oviedo (în albastru), care se frînge +1   FOTO
Heslop șutează în piciorul lui Oviedo (în albastru), care se frînge

Articol de - Publicat luni, 27 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 11:15

Internaţionalul costarican de 23 de ani voia să-i sufle balonul unui adversar, care a şutat violent în piciorul său stîng.

Încă un vis frînt. Costaricanul Bryan Oviedo, 23 de ani, abia aştepta să joacă în vară la Mondialul brazilian, contra Angliei. Acum stă pe un pat de spital, cu o dublă fractură, de tibie şi peroneu, la piciorul stîng.

VIDEO cu momentul accidentării!

Oribila accidentare a suferit-o sîmbătă, în minutul 20 al meciului din "16-imile" Cupei Angliei cu Stevenage (4-0). Venit din urmă, Oviedo a încercat o deposedare prin alunecare a adversarului Simon Heslop, aflat pe punctul de a trage la poartă. Urmarea? În loc să lovească balonul, Heslop a şutat cu toată forţa în piciorul său, care s-a frînt ca o grisină!

Scenele care au urmat au fost înfiorătoare. Fără să realizeze ce i se întîmplase, fundaşul lui Everton a încercat să pună stîngul în pămînt. Dar cînd şi-a zărit oasele rupte făcînd unghi de 30 de grade deasupra gleznei s-a îngrozit! Pentru el, visul brazilian lua sfîrşit. Începea calvarul.

"A fost o zi oribilă. Nici măcar nu ne putem bucura de victorie. Trebuie să-i acordăm lui Bryan tot sprijinul de care are nevoie" ( Roberto Martinez, manager Everton)

26 de selecţii (un gol) are Bryan Oviedo în "naţionala" Costa Ricăi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  27 Ianuarie 2014, 17:54

aaaaaahhhh!!!

alexs_steaua
alexs_steaua  •  27 Ianuarie 2014, 09:24

Oribila accidentare,pacat de el,merita sa fie present la Campionatul Mondial.Cand esti reprezentantul unei tari nu foarte dezvoltata din punct de vedere fotbalistic,a fi prezent la un turneu final de Campionat Mondial este un lucru care iti marcheaza cariera pentru totdeauna.Mai ales ca esti intr-o grupa cu Uruguay,Italia sau Anglia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează