INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - ITALIA

VIDEO + FOTO Uruguay - Italia 1-0 » "Squadra Azzurra" părăseşte competiţia încă din faza grupelor

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 21:00

După victoria cu Anglia, Italia părea aproape sigură de calificarea în "optimi". Totuşi, înfrîngerea în faţa lui Costa Rica le-au dat italienilor planurile peste cap. 

Uruguay a început cu stîngul, tot cu o înfrîngere contra costaricanilor, însă victoriile cu Anglia şi cea de azi în faţa Italiei au făcut ca sud-americanii să se califice alături de Costa Rica în optimile de finală.

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

Cu un joc anost, italienii nu au putut rezista. Misiunea a fost din ce în ce mai grea după ce Marchisio a fost eliminat în minutul 59. Godin a dat lovitura de graţie în minutul 81 cu o lovitură de cap bine plasată.

VEZI VIDEO!

Echipele de start:

Uruguay: Muslera - Caceres, Gimenez, Godin, Pereira - Gonzalez, Rios - Lodeiro, C. Rodriguez, Suarez - Cavani

Italia: Buffon - De Sciglio, Chiellini, Barzagli, Bonucci - Veratti, Marchisio - Darmian, Pirlo, Immobile - Balotelli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (490)
neaga1900
neaga1900  •  25 Iunie 2014, 20:53
Postat de botizann pe 24 Iunie 2014, 22:06

Cel mai probabil va primi vreo 3 meciuri ... Asa ca daca nu prinde o finala , e gata

Tu crezi ce spui?In meciul Itailia-Spania, de la CM din Italia, un italian, Tasotti, sau ceva asemanator i-a tras un cot in nas lui Luis Enrique...Il borsise sangele, dar arbitrul nu a dat nici galben, in schimb Fifa l-a suspendat vreo 7 etape....Suarez este recedivist, va lua minim 10....

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iunie 2014, 23:04

Eu am tinut cu Uruguayul.Din *cauza* lui Pereira un exemplu de vointa si devotament. Acum ,parca imi pare rau de italieni.Asta e!

vladutz13
vladutz13  •  24 Iunie 2014, 22:40

Joc anost??? Le ajungea un egal si chiar si-asa au fost echipa mai buna in prima repriza.... eliminarea i-a scos din joc, atat. Daca era eliminat Suarez asa cum trebuia nu mai ratau calificarea

Vezi toate comentariile (490)
Comentează