Comentarii (65)
spinoza
spinoza  •  16 Iulie 2018, 13:08
Postat de andrei.33 pe 16 Iulie 2018, 12:45

Samuila ar trebui sa invete distinctia intre minoritate etnica (Boloni, Hagi) si imigratie (Mbappe, Pogba). Un incult care vrea sa dea lectii dar se umple de penibil.

Perfect adevarat! Bravo!

brancusi
brancusi  •  16 Iulie 2018, 12:31
Postat de alegsandru pe 16 Iulie 2018, 10:31

Media romaneasca este supusa unui proces accelerat si extrem de neomarxizare. Remarcile rasiste ale romanilor au fost rare, majoritatea vor la Campionatul Mondial sa vada popoare, nu Champions League. Cupa Mondiala nu a fost si nu trebuie sa fie acelasi lucru cu Champions League.

Absolut corect,Alexandre,asta le-am tot explicat ieri globalizatilor la neuroni,altminteri se pierde eminamente spiritul competitiei!Si,ca tot vorbim prin puterea cifrelor,in 2010(!!!) in Franta existau peste 5 milioane de imigranti numai din afara UE(!!!!!!!!!),in timp ce populatia totala in Croatia este de 4,5 milioane,in

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iulie 2018, 12:12
Postat de dolophan pe 16 Iulie 2018, 11:57

Romanii sunt imaturi si rasisti. Evident ca nu toti, majoritatea. Nu imi plac nici mie francezii aroganti si prosti dar nu poti in anul 2018 sa spui ca aia nu sunt francezi. Prostilor. Din moment ce jucatorii respectivi sunt nascuti in Franta si au nationalitate franceza nu vad care e problema. Suntem in anul 2018 baieti. In loc sa arati cu degetul pe ***, pe *** pe unguri, mai bine va coaseti *** *** in *** si ***.

S-a găsit *** să-i facă pe alții proști! România merge prost, de fapt toată Europa, pentru că lucrul slab nu-și mai vede lungul nasului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  16 Iulie 2018, 12:09
Postat de dolophan pe 16 Iulie 2018, 11:57

Romanii sunt imaturi si rasisti. Evident ca nu toti, majoritatea. Nu imi plac nici mie francezii aroganti si prosti dar nu poti in anul 2018 sa spui ca aia nu sunt francezi. Prostilor. Din moment ce jucatorii respectivi sunt nascuti in Franta si au nationalitate franceza nu vad care e problema. Suntem in anul 2018 baieti. In loc sa arati cu degetul pe ***, pe *** pe unguri, mai bine va coaseti *** *** in *** si ***.

Gresesti, nu toti au fost nascuti in Franta, unii au fost "naturalizati". Nu este nimic ilegal sau incorrect, poate doar imoral sa naturalizezi fotbalisti.

dolophan
dolophan  •  16 Iulie 2018, 11:57

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigd
bigd  •  16 Iulie 2018, 11:55
Postat de catalynn2 pe 16 Iulie 2018, 11:53

Hmm ... Io unul te consider unul neaoș. Dacă ai vreo problema cu asta, asta e, îți va trece cu timpul :-)))

Nu am nici o problema man, e dreptul tau la opinie proprie:)

catalynn2
catalynn2  •  16 Iulie 2018, 11:53
Postat de bigd pe 16 Iulie 2018, 11:49

Eu incerc sa fiu un roman atipic;)

Hmm ... Io unul te consider unul neaoș. Dacă ai vreo problema cu asta, asta e, îți va trece cu timpul :-)))

bigd
bigd  •  16 Iulie 2018, 11:51

Daca dupa "nu sunt rasist" urmeaza "dar", atunci cu siguranta esti rasist amice.

bigd
bigd  •  16 Iulie 2018, 11:49
Postat de catalynn2 pe 16 Iulie 2018, 11:47

Tu așa te lauzi?! Sau moldovenii nu sunt români?! :-))))

Eu incerc sa fiu un roman atipic;)

catalynn2
catalynn2  •  16 Iulie 2018, 11:47
Postat de bigd pe 16 Iulie 2018, 11:45

Romanilor nici cu prajina nu le ajungi la nas. Ei sunt perfecti, arieni, inteligenti, educati si mai presus de toate: buni crestini!

Tu așa te lauzi?! Sau moldovenii nu sunt români?! :-))))

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează