Alte știri din fotbal
Alegeri la FRF » Răzvan Burleanu, în linie dreaptă spre al patrulea mandat: toate informațiile și imaginile
1
UEFAntasticul FCSB-ului, instalat oficial la echipa din play-off
0
Inedit! Cu un pas în Superliga, clubul invită fanii să vadă meciul... de pe tabelă
0
Se întoarce Pintilii la FCSB? » Mesaj pentru Gigi Becali: „Asta am în cap acum”
3
Știri din fotbal internațional
Barcelona - Newcastle » Duel tare pentru un loc „sferturile” Ligii Campionilor
0
Căpitanul Turciei revine înaintea play-off-ului Mondial » Echipa lui Chivu are trei înfrângeri fără el în ultima lună
0
După ce trofeul Cupei Africii le-a fost luat, jucătorii din Senegal au reacționat: „Lumea știe cine sunt adevărații campioni”
0
S-a aflat acum: a jucat accidentat în Manchester City - Real Madrid!
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
8
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
Un remorcher s-a scufundat în Portul Midia din Constanța, după ce ar fi ...
Libertatea
Crimă șocantă în Vaslui: un adolescent de 16 ani și-a ucis prietenul, apoi ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Reabilitarea mareșalului Ion Antonescu, pe masa judecătorilor în 2026. ...
Libertatea
Gresesti, nu toti au fost nascuti in Franta, unii au fost "naturalizati". Nu este nimic ilegal sau incorrect, poate doar imoral sa naturalizezi fotbalisti.
Romanii sunt imaturi si rasisti. Evident ca nu toti, majoritatea. Nu imi plac nici mie francezii aroganti si prosti dar nu poti in anul 2018 sa spui ca aia nu sunt francezi. Prostilor. Din moment ce jucatorii respectivi sunt nascuti in Franta si au nationalitate franceza nu vad care e problema. Suntem in anul 2018 baieti. In loc sa arati cu degetul pe ***, pe *** pe unguri, mai bine va coaseti *** *** in *** si ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu am nici o problema man, e dreptul tau la opinie proprie:)
Hmm ... Io unul te consider unul neaoș. Dacă ai vreo problema cu asta, asta e, îți va trece cu timpul :-)))
Daca dupa "nu sunt rasist" urmeaza "dar", atunci cu siguranta esti rasist amice.
cand *** nostri fura tot poporul e facut *** dar cand ai lor nascuti in franta le pun bombe si au alte origini NU MAI SPUN NIMIC si culmea ai nostri tac parlamentarii ,diplomati si ministri de externe TAC o tara si un popor fara coloana nu sant rasist nu urasc *** sau alte rase dar francezii da ai urasc pt prostia lor pt lipsa lor de intelegere sau toleranta fata de noi ,NOI SA I INTELEGEM PE TOTI dar pe noi cine dracu ne intelege si tolereaza NIMENI poporul francez e bun pe *** de *** sau in *** de *** toti
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu incerc sa fiu un roman atipic;)
Tu așa te lauzi?! Sau moldovenii nu sunt români?! :-))))
Evident că este ceva în neregulă cu președinta Croaţiei: mai mult ca sigur că nu-i moartă după fotbal! Modul în care s-a manifestat la acest CM a avut ca scop, probabil, reclama pentru ţara sa.
Romanilor nici cu prajina nu le ajungi la nas. Ei sunt perfecti, arieni, inteligenti, educati si mai presus de toate: buni crestini!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.