Alte știri din fotbal
Ștefan Târnovanu: „N-au vrut să ne dea 10. Nici cu Silkeborg nu a fost așa! E trist și grav ce se întâmplă”
0
Becali îi cere demisia, Marius Baciu mai așteaptă ceva: „Mă gândesc să plec, dar mai întâi...”
3
Note GSP la Craiova - FCSB 5-0 » „Baciu are ghinionul că lui Gigi Becali nu-i putem da notă!”
0
Nervos pe doi jucători, lui Gigi Becali nici nu i-a păsat de accidentarea lui Drăguș: „Morți!”
0
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu, despre ce s-a întâmplat la pauză: „Le-am spus-o. Este adevărul absolut și este ceea ce gândesc”
0
Sevilla - Barcelona, în runda #7 din La Liga » Al treilea gol a venit imediat după pauză
0
Ce scrie presa din Italia după AS Roma - Inter și notele primite de Chivu: „Campionii Italiei nu pot face asta”
0
AS Roma - Inter: FABULOS! Cristi Chivu a făcut-o din nou, pe terenul liderului din Serie A!
6
Lifestyle
„Uite, sunt pătrată!” » Noua iubită a lui Icardi s-a dezbrăcat și s-a pozat în oglindă, ca să le dea peste nas criticilor
0
A lăsat fotbalul pentru un weekend și a plecat într-o aventură pe două roți: „Nu vă uitați iar - ce culoare are bicicleta?”
1
„De ce sunt fetele supărate? Asta face ea, la propriu. Fă-ți treaba, soro!”
5
A apărut filmarea finală cu Bîrligea și Antonia: ce a ieșit din imaginile prin care și-au pus suporterii în cap
7
Mașina unor tineri s-a făcut praf într-un camion românesc, pe un drum din ...
Libertatea
Podul care nu duce nicăieri: gigantul de beton abandonat care a devenit ...
Adevărul
„Un feroce criminal și un spărgător de mare clasă” » Cine a fost ...
GSP SPECIAL
43.900 de precomenzi într-o oră pentru acest SUV chinezesc de peste 5 m: ...
Libertatea
Gresesti, nu toti au fost nascuti in Franta, unii au fost "naturalizati". Nu este nimic ilegal sau incorrect, poate doar imoral sa naturalizezi fotbalisti.
Romanii sunt imaturi si rasisti. Evident ca nu toti, majoritatea. Nu imi plac nici mie francezii aroganti si prosti dar nu poti in anul 2018 sa spui ca aia nu sunt francezi. Prostilor. Din moment ce jucatorii respectivi sunt nascuti in Franta si au nationalitate franceza nu vad care e problema. Suntem in anul 2018 baieti. In loc sa arati cu degetul pe ***, pe *** pe unguri, mai bine va coaseti *** *** in *** si ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu am nici o problema man, e dreptul tau la opinie proprie:)
Hmm ... Io unul te consider unul neaoș. Dacă ai vreo problema cu asta, asta e, îți va trece cu timpul :-)))
Daca dupa "nu sunt rasist" urmeaza "dar", atunci cu siguranta esti rasist amice.
cand *** nostri fura tot poporul e facut *** dar cand ai lor nascuti in franta le pun bombe si au alte origini NU MAI SPUN NIMIC si culmea ai nostri tac parlamentarii ,diplomati si ministri de externe TAC o tara si un popor fara coloana nu sant rasist nu urasc *** sau alte rase dar francezii da ai urasc pt prostia lor pt lipsa lor de intelegere sau toleranta fata de noi ,NOI SA I INTELEGEM PE TOTI dar pe noi cine dracu ne intelege si tolereaza NIMENI poporul francez e bun pe *** de *** sau in *** de *** toti
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu incerc sa fiu un roman atipic;)
Tu așa te lauzi?! Sau moldovenii nu sunt români?! :-))))
Evident că este ceva în neregulă cu președinta Croaţiei: mai mult ca sigur că nu-i moartă după fotbal! Modul în care s-a manifestat la acest CM a avut ca scop, probabil, reclama pentru ţara sa.
Romanilor nici cu prajina nu le ajungi la nas. Ei sunt perfecti, arieni, inteligenti, educati si mai presus de toate: buni crestini!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.