Alte știri din fotbal
Dat afară de Rapid, a semnat cu Farul și s-a prezentat la primele antrenamente conduse de Sabău
0
„A venit cu pretenții exagerate!” » Urmează o nouă plecare din Giulești! Postul care îi dă bătăi de cap lui Daniel Pancu
2
Alex Chipciu a ales: „El e cel mai bun fotbalist cu care am jucat!”
0
Darius Olaru, felicitat pentru alegerea făcută: „Era mai simplu să meargă după bani”
0
Știri din fotbal internațional
Lionel Messi a scris istorie în Argentina - Algeria: bornele atinse
0
Argentina - Algeria » Leo Messi caută al doilea gol imediat după pauză
0
Haaland n-are trac! Debut formidabil la Campionatul Mondial: două goluri și assist în Irak - Norvegia
0
Ratează primul meci de la Mondial, după ce apelul a fost respins
0
Lifestyle
Îl deturnează FCSB? » Denis Drăguș, surprins în vacanță cu „agenții” lui Gigi Becali
4
De data asta chiar nu a fost AI! Cum a fost fotografiată iubita lui Neymar în tribunele Mondialului
1
A făcut pasul cel mare! Internaționalul român a publicat primele fotografii
2
S-a însurat și Ștefan Baiaram » Imagini de la cea mai importantă zi a jucătorului Craiovei
7
Băsescu explică scenariul pentru Guvernul Veștea și pasul inevitabil pentru ...
Libertatea
Când vântul a schimbat cursul istoriei: momentele în care vremea a decis ...
Adevărul
Barca Academy România, afacere de stat: șeful ANS, Bogdan Matei, și ...
GSP SPECIAL
Oligarhii lui Putin duc o viață de lux în ciuda războiului și a ...
Libertatea
Scenarita, la romani este sport national. Noi am fost ...prostii-prostilor, cind la rugby l-am luat pe unul din Samoa sau Figji -nu stiu exact-, dar am fost descalificati, de la Cupa mondiala, pentru naturalizare incorecta. Si azi...radem de francezi, o persiflam pe Presedinta Croatiei.....dar stam acasa si ...barfim !
*** e *** ***!!! Franta a avut o gramada de colonii in Africa (si nu numai) dar acum a devenit la randul ei o colonie!! Si nu stiu de unde a-ti scos tampenia aia cu 6.8% cand dupa ultimele statistici 70% din populatia Frantei e metisa!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
In numele de acum celebrei sintagme "politically corectness",***(ca destui altii)le face ghiveci.Exceptand derapajele in abordare,nu e nimic rasist sau imoral ca foarte multi sa isi exprime dezamagirea in privinta nationalelor invadate de alogeni.Mult mai trist este insa ca in sinea lor,cu adevarat, nici cosmopolitii astia nu cred o iota din pozitiile publice pe care le adopta...Iar peste toate,lumea va merge inainte cu toate aceste divergente de opinii,asa ca nu vad unde e marele deranj.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
:))))) e doar o gluma sa fim seriosi :)))))
!. De ce nu este semnata prostia asta? 2. Acuma este rasista caricatura? Bine ca la originala ziceati ca este doar o gluma...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.