Alte știri din fotbal
Plecat FULGERĂTOR de la Craiova, dezvăluie totul: „Bă, mai bine mă opresc! Vă spun de ce”
0
Când se joacă primul derby bucureștean: s-au anunțat ziua și ora meciului Rapid - Dinamo
0
Ideea aiuritoare anunțată de Gigi Becali: „Dacă e așa, îi pun să filmeze și opresc eu, prin telefon”
0
Conducătorul din Bănie: „Coelho, vinovat? Da, că a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa!”
1
Știri din fotbal internațional
A început cel mai scurt campionat din lume: titlul se decide în cinci zile
0
„Este diferit față de ceea ce suntem noi obișnuiți” » Filipe Coelho a numit marea provocare a oltenilor în Finlanda
0
Legendarul portar Dida a șocat la înmormântarea lui Franco Baresi » Detaliul care a atras atenția
3
S-a făcut: Arsenal, transfer de 87 de milioane de euro de la Newcastle
0
Lifestyle
A treia oară e cu noroc? Dublul campion NBA s-a căsătorit cu modelul celebru croat. Diferența de vârstă e de 19 ani!
0
BYD atacă segmentul de lux: chinezii lansează o limuzină care să rivalizeze cu Mercedes și BMW
0
Omul din umbră din echipa „Zeiței de la Montreal”: „Nota 10? Meritul Nadiei 80%. Eu – 1%!” + De ce nu vorbește Comăneci despre barbariile lui Karolyi
9
Cum s-au relaxat Ștefan Baiaram și soția Cristina, după victoria 4-0 cu Petrolul
4
Contre la Bruxelles după criza din Ceuta: planul Spaniei de a legaliza ...
Libertatea
Noi reguli pentru prosumatori. Care sunt cele mai importante schimbări pe ...
Adevărul
Ce mesaj a transmis Gică Hagi la dispariția lui Franco Baresi: „Unele ...
GSP SPECIAL
Moartea unui român de 19 ani la cules de roșii, pe o căldură de 40 de ...
Libertatea
Evident că este ceva în neregulă cu președinta Croaţiei: mai mult ca sigur că nu-i moartă după fotbal! Modul în care s-a manifestat la acest CM a avut ca scop, probabil, reclama pentru ţara sa.
Romanilor nici cu prajina nu le ajungi la nas. Ei sunt perfecti, arieni, inteligenti, educati si mai presus de toate: buni crestini!
Mie mi-a plăcut aia cu Felicitări Franța iar imaginea de fundal era a Africii :-)))
De accord. Din punctual meu de vedere, la nationala ar trebui sa joace cetateni ai statului respective care au dobandit cetatenia prin nastere, altfel ajungem la ce spunea cineva mai inainte - nationala Champions League. Ajung echipele nationale sa naturalizeze ce e mai bun la tarile mici si nu mai este fair play. E doar o idee....
Nu văd nicio ipocrizie, “străinii” care au jucat pt *** erau aici de generații și erau ***. Nu are nimeni nimic cu faptul ca Giroud are origini italiene de exemplu, însă cum sa te vii cu Mbape și sa spui ca e descendentul lui Filip al 4 lea!? Bun, poate nici Mbape de ***, *** *** adică, nu e chiar neam cu Burebista, dar nu e chiar așa bătător la ochi :-)
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Cât despre editarea caricaturii idioților de la Ch. Hebdo, nu este decât un răspuns inteligent la niște glume de copii ***, cărora *** îi zic umor!
Servus! Se găsește tocmai tabloidul ăsta de GSP să vorbească de ipocrizie și alte cele. Iar cu trecerea la Rânji Ieri, e de așteptat să fie și mai politicale corect! Da, președintele croat a afișat o bucurie bizară, exagerată, gândindu-te că ai ei erau mâhniți după înfrângere. Da, Samuila e stupid, că orice beizadea, făcând comparația cu Boloni, ai căror strămoși sunt aici de sute de ani, nu aduși din colonii.
Statistici : - rata fertilitatii la nivel de Europa : 1.6 copii/per femeie (trebuie sa fie de minim 2 unitati pentru ca populatia sa fie sustenabila, sa se poata auto inlocui - pentru cei saraci cu duhul (atentie "dragi" ziaristi) - din 2 parinti trebuie sa rezulte minim 2 copii) - rata fertilitatii la nivelul continentului african este de 4.8 copii per femeie. In 50 de ani populatia Africii va ajunge sa reprezinte 40% din populatia globala in timp ce populatia indigena a Europei va scadea in jurul cifrei de 10% la nivel global. Europa va fi asaltata de un fenomen de migratie fara precedent, deoarece situatia teritoriala, economica si sociala a continentului african nu va putea sustine o asemenea explozie demografica. 33% din adultii africani (conform UNESCO) nu stiu sa scrie sau sa citeasca. Trageti voi concluziile...
***.Trebuie sa inteleaga adevaratul sens al cuvantului natiune.Eu nascut in Romania nu voi fi niciodata italian.Am alte valori.Curiozitate: nicio tara europeana nu si-a dorit sa castige Franta !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.