INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Dezvăluiri INCREDIBILE din vestiarul naționalei Germaniei! Bătăi și certuri de necrezut între jucători

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2018 09:56

La plecarea din Rusia, după faza grupelor, jucătorii lui Joachim Low au admis cu toții că n-au mai fost un grup unit, ca-n 2014, când triumfaseră în Brazilia. Dar nimeni n-a vrut să intre în detalii.

A făcut-o Kicker Sportmagazin, care a dezvăluit deunăzi principalul motiv pentru care mașinăria germană atât de bine pusă la punct altădată n-a funcționat deloc: cantonamentul Mannschaftului din Rusia a fost un adevărat teatru de război.

Atac violent

Fundașul Mats Hummels l-a atacat violent pe Sami Khedira după 0-1 cu Mexic. Reproșându-i mijlocașului defensiv de la Juventus, în fața tuturor, că și-a lăsat baltă colegii din apărare, adesea simple jaloane la contraatacurile tăioase ale nord-americanilor. A fost incidentul care a și dus la acea ședință ad-hoc, cu cuțitele pe masă, în care fiecare a spus ce are pe suflet.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. În condițiile în care majoritatea titularilor, în speță Thomas Muller, Ozil, Khedira, Kroos și Jerome Boateng, erau departe de forma cea mai bună, jucătorii din linia a doua, cei care vara trecută câștigaseră Cupa Confederațiilor, au cerut să li se dea o șansă.

Trădat

În cantonament, tensiunea a atins cote alarmante, în așteptarea deciziei selecționerului. Dar în confruntarea decisivă pentru calificarea în "optimi", cu sud-coreenii, Joachim Low a mers tot pe mâna senatorilor de drept. Și a pierdut! 

2 eșecuriși o victorie a înregistrat Germania la CM 2018, eliminarea din grupe fiind o premieră în istoria participărilor sale la Mondiale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
10200848093840916
Giuliano Junc  •  08 Iulie 2018, 21:32

Domnule Botezatu, eu citesc Kicker zilnic și niciodată nu s-a făcut nici măcar vreo aluzie la bătăi. Sunteți un MINCINOS!

traian_v
traian_v  •  08 Iulie 2018, 12:45
Postat de zagna pe 08 Iulie 2018, 11:57

Low a avut rezultate cu o echipa formată, primită cadou. După 4 ani, dacă nu aduci nimic nou, semeni vânt și culegi furtuna. M-a surprinde ca șefii federației nu au văzut asta...

Au vazut, dar ce sa faca? Sa schimbe antrenorii ca si camasile dupa modelul Burleanu?

lionforever
lionforever  •  08 Iulie 2018, 12:10
Postat de zagna pe 08 Iulie 2018, 11:57

Low a avut rezultate cu o echipa formată, primită cadou. După 4 ani, dacă nu aduci nimic nou, semeni vânt și culegi furtuna. M-a surprinde ca șefii federației nu au văzut asta...

Cine i-a format echipa din 2014 daca el este selecționer din 2006? Nu sunt suporterul lui și nici al germaniei dar cred ca vina aparține atât lui cât și unor jucători care erau ieșiți din formă iar 2014 au prins formă vieții lor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează