INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAŢIA - DANEMARCA (MÂINE, ORA 21:00, TVR1)

FOTO + VIDEO Croaţii, încurajaţi din aer, de pe mare şi de la sol de armată: "O inimă, un suflet, o Croaţie!"

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2018 11:40

Echipa naţională a Croaţiei, una dintre favoritele la titlul mondial, este susţinută inclusiv de forţele armate, care au realizat un superclip filmat pe apă, în aer şi pe uscat.

Elevii lui Zlatko Dalici au fost una dintre surprizele plăcute în grupe. N-au avut probleme cu Nigeria, 2-0, au umilit Argentina lui Messi, 3-0, şi au învins o Islandă care poftea la "optimi", 2-1.

Nici următoarea fază nu ar trebui să le pună mari probleme ex-iugoslavilor. Danemarca n-a convins în grupe, când a învins cu şansă Peru şi s-a calificat de pe doi în urma celui mai urât meci al acestui Mondial, 0-0 cu Franţa.

Aşa că speranţele sunt mari la Zagreb. Şi nu numai. Toţi croaţii au invadat internetul de mesaje puternice, deopotrivă originale ori simple, prin care combat şansele unor "naţionale" precum Brazilia, Spania şi Anglia şi le dau lui Modrici şi Rakitici tot paharul.

Iar în joc a intrat şi armata croată!

 DIN TREI PĂRŢI

 Astfel, cele trei ramuri ale forţelor de apărare croate au transmis un super mesaj filmat cu deviza "O inimă, un suflet, o Croaţie". Împărţit în mesaje distincte.

Forţele navale de pe nava Dubrovnik au marşat pe "Un gol, o călătorie, un drum către Portul Victoriei!", în timp ce ramura aeriană le-a transmis fotbaliştilor "să zboare până la sfârşit, fiindcă limita este cerul".

 Vezi mai jos imaginile!

16.000de persoane formează, în acest moment, cele 3 ramuri ale armatei Croaţiei

653.000.000 €este bugetul armatei Croaţiei

450
de soldaţi din Croaţia se află, în acest moment, în teatre de operaţiuni ori în afara ţării: cei mai mulţi în Lituania (190) şi Afganistan (95)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  30 Iunie 2018, 19:25

Cantarea Croatiei ! Articol greu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează