INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

Joachim Low, devastat după eliminarea Germaniei de la Mondial: "Ne-am crezut prea buni" » Ce spune despre o eventuală demisie

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 19:43

Germania a continuat campania dezastruoasă de la acest Mondial, nemții fiind eliminați încă din faza grupelor, de pe ultimul loc! Azi, Germania a suferit un eșec neverosimil în fața Coreei de Sud, 0-2, iar tehnicianul Joachim Low  a încercat să găsească explicații pentru înfrângere. 

"A trebuit să riscăm totul și să ne deschidem în apărare, nu mai puteam aștepta. S-au format adevărate găuri defensive și am primit acele goluri.

În vestiar e o tăcere mormântală, e o dezamăgire uriașă. Nimeni nu putea vorbi după meci.

Felicitări Suediei și Mexicului, noi nu meritam să mergem mai departe! Nu pot da vina pe echipă, a luptat enorm. Am încercat să ne concentrăm la maximum, dar nu am reușit combinațiile noastre obișnuite, n-am avut siguranță, nu ne-a ieșit jocul. Am tot vorbit despre cât de greu va fi la acest Mondial. Poate că ne-am crezut prea buni înainte de meciul cu Mexic", a declarat Low. 

Selecționerul Germaniei a vorbit și despre posibilitatea de a-și da demisia din postul de selecționer, acesta urmând să ia o decizie în următoarele 24 de ore. 

"Merităm să fim eliminați. Totuși, nu putem subestima fotbalul german din cauza acestei eliminări. Responsabilitatea este a mea, dar nu pot vorbi acum despre vreo decizie în legătură cu demisia. Îmi va lua câteva ore să pot privi lucrurile clar. Vom vorbi mâine, vom vedea ce va fi".

Vezi și:

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  28 Iunie 2018, 10:53

Se confirma faptul ca, atunci cand a demisionat , Zizou a procedat corect. Castigase 3 Ligi ale Campionilor, in doar 2 1/2 ani de mandat ca antrenor. Ce-ar fi trebuit sa-si mai doreasca ptr. echipa , astfel incat sa mai ramana un sezon ca antrenor ? Schimbarile, facute la vremea lor, sunt mai bune decat inertia ramanerii intr-un post ( functie ). Avantaj Zizou ! Servus,

fibra
fibra  •  28 Iunie 2018, 08:45

Mai nea Freza,delicatule,ati jucat ca in meciurile amicale,adica nimic.

dumbojet
dumbojet  •  27 Iunie 2018, 23:27

Eu cred ca e de vina DAUM. Daum ar fi trebuit sa antreneze RFG si, din cauza ca el a antrenat RSR, Low a fost obligat sa accepte functia de antrenor. Acum, dupa cele intamplate, cred ca sentintele trebuie sa fie urmatoarele: 1. Sa i se taie capul lui Low. 2. Puscarie pe viata pentru Daum.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează