INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

Messi doarme cu dușmanul la fereastră! :) » Fabulos: unde a fost cazat argentinianul

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 10:42

Messi continuă lupta de la distanță cu Ronaldo la acest Mondial. Înainte de a se întâlni pe partea stângă a tabloului turneului în fazele eliminatorii, cei doi fac o mică "repetiție" la Kazan.

Căpitanul Argentinei a avut o surpriză tare neplăcută când a ajuns la hotelul Ramada, unde a tras "naționala" albicelestă pentru "optimi".

CR7 îi face și cu ochiul!

Camera repartizată decarului "pumelor" are vederea spre o clădire unde tronează tocmai Cristiano Ronaldo. Pe un întreg perete este o pictură gigantică, înfățișându-l pe liderul Portugaliei zâmbind și făcându-i cu ochiul lui Leo!

Perspectiva ca dimineața să se trezească fix cu dușmanul în față, care are 3 goluri mai multe marcate la turnirul din Rusia și este favorit la un nou "Balon de Aur", nu-i convine deloc.

Messi s-ar fi gândit deja să facă un schimb de camere. Măcar să nu mai dea ochii cu CR7 până la o posibilă încrucișare pe gazon!

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  28 Iunie 2018, 12:37

ce ''jurnalisti'' a angajat gspeul... pai ba scorpie, voi chiar sunteti platiti pentru mizeriile astea sau faceti munca voluntara?

paiazze
paiazze  •  28 Iunie 2018, 12:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  28 Iunie 2018, 11:58

bre nea scorpie, taie din ele *** *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează