INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ITALIA - SPANIA 1-1

Montolivo stă 6 luni! Mijlocaşul italian a fost bruscat dur de Sergio Ramos în meciul cu Spania

Mijlocașul Milanului scrâșnește din dinți de durere
Mijlocașul Milanului scrâșnește din dinți de durere

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

Mijlocașul de 31 de ani, bruscat de Sergio Ramos, a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul stâng.

Încă de când a ieșit, șchiopătând, strâmbându-se de durere, a fost clar că accidentarea suferită de Riccardo Montolivo e gravă.

Lucru confirmat ieri, după RMN-ul efectuat la Milano: ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul stâng. Altfel spus, intervenție chirurgicală și o pauză de 6 luni!

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a suferit leziunea în minutul 30 al partidei de pe Juventus Stadium, într-un duel cu apărătorul Realului, Sergio Ramos, care l-a lovit în genunchi.

Montolivo nu e la prima accidentare gravă la "națională". În 2014, cu puține zile înaintea startului CM 2014, el și-a rupt tibia într-un amical cu Irlanda și a pierdut turneul final din Brazilia.

2.000.000 €va primi AC Milan de la FIFA deoarece Montolivo s-a accidentat în preliminariile CM 2018 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează