INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA

Piqué spune STOP! Când a anunțat că se retrage din naționala Spaniei!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Cristi CozmaciucJURNALISPORT - Publicat luni, 10 octombrie 2016 15:38

În urma victoriei de duminică seara din Albania, scor 2-0, Piqué a făcut un anunţ important în privinţa carierei lui. Fundașul de 29 de ani a declarat că Mondialul din Rusia va fi ultimul turneu la care va participa alături de echipa naţională.

update 11 octombrie

La finalul meciului Albania - Spania 0-2, Federația Spaniolă și presa din Spania au lămurit incidentul. Pique a primit un tricou cu mânecă lungă, pe care nu erau cele două dungi. Astfel, fundașul nu a tăiat culorile stegului Spaniei.

"Federația vrea să puncteze că tricoul cu mâneci lungi nu are culorile naționale pe mâneci. Federația vrea să își arate sprijinul pentru Pique în polemica apărută" comunicat Federația Spaniolă de Fotbal

Știrea inițială:

„Întotdeauna dau tot ce am mai bun pe teren, însă sunt unii oameni care cred că ar fi mai bine dacă eu n-aș fi aici" a declarat Piqué la finalul partidei care a dus Spania pe primul loc în grupa C.

Jucătorul care aparţine de Barcelona a fost acuzat că, înainte meciului cu Albania, și-ar fi tăiat mânecile de la tricou pentru a înlătura însemnele ţării sale de pe echipamentul de joc, apărătorul fiind de mai multe ori atacat de către suporteri pentru atitudinea sa pro-Catalonia.

Piqué neagă însă că hotărârea ar fi venit în urma acestui incident și spune că s-a gândit mult înainte de a lua această decizie, scrie The Guardian.

84de meciuri are Gerard Piqué la naţională din 2009 până în prezent, înscriind 5 goluri și ajutând echipa la câștigarea Cupei Mondiale din 2010 și Euro 2012

Citește și: Pique, în centrul unui scandal la meciul Spaniei » Și-a tăiat tricoul, iar fanii l-au acuzat că a tăiat stema țării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
614264115419630
Cristi Cozmaciuc  •  11 Octombrie 2016, 09:55

Bună ziua! Îmi cer scuze că nu mă pot sau nu m-am putut ridica la așteptările dvs., dar vă asigur că la ora la care am scris știrea nimeni cu constatase nimic în legătură cu asta. Am ţinut să mă informez bine înainte de a scrie articolul și așa fac de fiecare dată. La cei 17 ani ai mei și studiile pe care le am în domeniul jurnalismului (și care, da, sunt inexistente, evident) cred că fac o treabă destul de bună și așa cred că e de părere și editorul, din moment ce acesta nu este nici primul nici ultimul articol al meu care apare pe gsp. O zi bună și scuzele mele, încă o dată. ;)

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Octombrie 2016, 21:20

Jurnalistule, de ce nu dai toata stirea ? S-a constat ca partea din maneci inlaturata NU continea nici un insem !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează