INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SERIE A

Radja Nainggolan ratează Mondialul și a izbucnit: "Ar trebui să vorbim și despre Maradona în alt fel pentru cum era în afara terenului?"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2018 12:11

Nainggolan, retras din ”națională” după excluderea de la turneul din Rusia, se revoltă: ”Ar trebui să vorbim și despre Maradona în alt fel pentru cum era în afara terenului?”.

Radja Nainggolan contraatacă după ce-a aflat că nu va merge în Rusia și se plânge că este persecutat la "naționala" Belgiei. "Am ratat două turneee consecutiv, un record cu care o să intru în Guinness Book. Era visul meu de mic să joc la Mondial și mi-a fost interzis. Nu înțeleg deloc și îmi vine să râd, probabil că sunt unicul jucător de top în această situație. Nu mai vreau să lupt, m-am săturat!", a declarat mijlocașul Romei.

"Fotbalul e un hobby"

În interviul din Het Laaste Nieuws, "Ninja" face o paralelă cu marele Diego: "Nu mă ascund după măști, așa e felul meu și nu mi-este rușine, dar vreau să fiu judecat după ceea ce fac în teren.

Fotbalul a fost un hobby pentru mine și a devenit apoi și meserie. Sunt trist, pentru că am jucat bine și am ajuns în semifinalele Ligii. Credeți că toți jucătorii sunt băieți buni? Oare ar trebui să-l privim diferit pe Maradona din același motiv?". 

30 de selecții și 9 goluri are Nainggolan în 9 ani la "naționala"Belgiei, pentru care a jucat ultimul meci acum două luni, în amicalul cu Arabia Saudită

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
497719990608667
Lenuş Panțiru  •  22 Mai 2018, 14:27

Are si un nume predestinat Gollanul...

afaafa
afaafa  •  22 Mai 2018, 13:54

Fumează, bea, dar e fotbalist de mare clasă peste mulţi din lotul Belgiei...

dora
dora  •  22 Mai 2018, 13:48

Este un jucator f bun. Pacat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează