INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - BELGIA 1-2

Selecționerul Braziliei știe care a fost atuul Belgiei: "Courtois a făcut diferența. Cui îi place fotbalul sigur i-a plăcut acest meci"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 00:55

Selecționerul Braziliei, Tite, a vorbit despre eliminarea echipei sale de la Mondial, 1-2 cu Belgia, elogiindu-l pe portarul rivalilor, Courtois.

"Pentru mine, Courtois a făcut diferența. Belgienii au avut trei faze de poartă și au fost eficienți. Mi-e greu să o spun, dar a fost un joc frumos. Două echipe care au calități tehnice impresionante.

Cu toată durerea pe care o simt, amărăciunea, mi-e greu să vorbesc acum. Dar cui îi place fotbalul sigur i-a plăcut acest meci, persoanelor care nu sunt implicate emoțional. A avut totul. A fost un spectacol. Numai că am pierdut. Timpul va arăta că suntem însă pe un drum bun", a declarat Tite.

Belgia va juca pe 10 iulie de la ora 21:00 cu Franța, în semifinale. 

BRAZILIA - BELGIA 1-2 (R. Augusto 76 / Fernandinho ag. 13, De Bruyne 31)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Iulie 2018, 12:29

Un antrenor valoros, dar Brazilia e într-o criză valorică accentuată, nu de ieri de azi. În 2002 avea o tripletă de senzație: Ronaldo- Rivaldo- Ronaldinho, pe lângă care vedete ca Neymar, Firmino și Coutinho sunt simple glume. De aici pleacă totul.

roadghost
roadghost  •  07 Iulie 2018, 10:06

Hmm fara a ma erija in specialist, cam naiv sa crezi ca doar Courtois a facut diferenta...sigur, a prins o zi grozava, dar mai degraba cred ca diferenta s-a facut acu' vreo 20 de ani, cand Neymar probabil tinea de 6 in timp ce amicii jefuiau vreun turist nefericit, ratacit cu aparatul foto la gat in vreun narco-cartier al Braziliei, iar Fellaini probabil lesina de efort pe la antrenamente, determinat sa nu ajunga sa tina de 6 la talharii

adrianii111
adrianii111  •  07 Iulie 2018, 08:45

mister tite,cui ii place fotbalul i-a placut meciul,cui tine cu brazilia nu i-a placut DELOC prima repriza in care selecao a aratat ca o echipa de mana a patra,asa cum NU ARE VOIE NICIODATA SA ARATE O CVINTUPLA CAMPIOANA! .o pretendenta la titlu mondial nu are in prima repriza decat doua actiuni ofensive amarate pe dreapta in directia de atac? e posibil asa ceva? fagner era legat de picioare sau ce? marcelo joaca bine numai la real,ca la nationala n-are chef,nu? neymar se gandea la freza ptr "doimi" cum se gandesc domnisoarele ce coafura sa abordeze la petrecerea de peste 3 luni:))(dealtfel chiar nu mi-a placut ranjetul de golan smecheras pe care l-a afisat in timpul imnului),si lista-i luuuuuungaaaa....peste toate insa,belgia merita felicitari fiindca a jucat senzational!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close