INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - ELVEȚIA 1-1

VIDEO Atac la Neymar după ce Brazilia a dezamăgit la CM: ”Mereu provoacă și stă pe jos! Cum îl atingi, cum se vaită”

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2018 11:16

Brazilia, una dintre favoritele la câștigarea CM, a remizat în primul meci, 1-1 cu Elveția. Valon Behrami îl acuză pe brazilianul Neymar că simulează multe faulturi: "Cum l-ai atins puțin, cum se vaită. Păcat că are această mentalitate, pentru că este cel mai mare jucător pe care l-am marcat".

Neymar a fost pentru elvețieni ținta principală de anihilat, dovadă cele 10 faulturi suferite de starul lui PSG. Care s-a plâns de acest tratament, acuzând dureri la degetul operat și toleranța arbitrului la intrările tari ale adversarilor.

Valon Behrami, mijlocașul pus să-l păzească, ultmul avertizat pentru un astfel de fault, îl arată cu degetul pe decarul auriverde: "Neymar mereu este provocator și stă mai mult pe jos. Cum l-ai atins puțin, cum se vaită de mama focului. Păcat că are această mentalitate, e cel mai mare jucător pe care l-am ținut".

A ieșit accidentat

Felicitat după meci de selecționer și îmbrățișat de soție și părinții aflați în tribune, Behrami a explicat: "Dacă arbitrul consideră că intru prea agresiv și îl lovesc, atunci fluieră. Eu doar îmi fac treaba, ăsta e stilul meu de joc, poate că brazilianului nu i-a plăcut, dar ne-a ajutat să obținem un rezultat bun".

Valon a ieșit în minutul 68, din cauza unor probleme musculare la adductori, și nu pentru că selecționerul Petkovici s-ar fi temut să nu i se acorde și al doilea avertisment și să suporte în "zece" presiunea cvintuplei campioane mondiale.

"Eram foarte obosit și de aceea am preferat să nu risc o leziune gravă. Am 33 de ani și îmi trebuie două zile de pauză. Sper să revin însă pe teren la meciul de vineri cu Serbia" Valon Behrami, mijlocaș Elveția

" Brazilia a fost mai bună, pentru că și-a creat mai multe ocazii de gol. Dar sunt foarte mândru pentru modul în care s-au luptat jucătorii mei 90 de minute, n-au cedat niciun moment" Vladimir Petkovici, selecționer Elveția

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  18 Iunie 2018, 13:23

Elvetia a dat la gioale cat a putut, ca altfel nu puteau sa le ia mingea brazilienilor! Asa au facut si la ultimul Euro. Asta-i fotbalul lor de acuma, faulturi dese, intreruperea ritmului, mingi la bataie si fotbal putin. De spectacol nu poate fi vorba. Sper sa nu iasa din grupe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează