INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018

VIDEO Meunier, omul rundei! Belgianul de la PSG este primul apărător cu o asemenea performanță în preliminariile Mondialului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 11:08

O campanie ideală pentru Thomas Meunier. Fundașul dreapta de la PSG a marcat primul gol la "naționala" Belgiei, la 8-1 cu Estonia, iar joi seară a fost meciul său.

VIDEO AICI

Trei goluri și trei assisturi într-un alt festival al "dracilor roșii": 9-0 cu Gibraltar! Întâiul apărător cu o asemenea performanță în preliminariile Mondialului.
"Niciodată n-am mai înscris de trei ori într-o partidă.

Și, foarte probabil, nici nu mi se va mai întâmpla până la sfârșitul carierei", a declarat Meunier, care ar fi putut deveni primul belgian cu patru goluri într-un joc al selecționatei. "Ar fi trebuit să-i iau mingea la penalty lui Lukaku și să trag eu", a glumit jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Lukaku a reușit și el un hat-trick cu acea lovitură de pedeapsă din finalul întâlnirii. Atacantul a ajuns la 23 de goluri pentru Belgia

33 de goluri a marcat Belgia în 7 meciuri, echipa cu cele mai multe reușite în aceste preliminarii

CIPRU - BOSNIA 3-2 - 2 pauză, 1 final. Gol superb, Laban

Până la pauză, totul era normal. Bosniacii, 2-0 în primul meci cu ciprioții, conduceau cu același scor și la Nicosia (goluri Šunjici 33 și Višća 44). După, oaspeții au cedat surprinzător.

VIDEO AICI

În două minute (65-67), gazdele au egalat, mijlocașul de origine franceză Vincent Laban (ex-Astra) punctând cu un șut puternic și plasat de la marginea careului. În minutul 76, Sotiriou a oferit 3 puncte nesperate Ciprului. 2 pauză, 1 final.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează