INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AKTOBE - SEPSI

La ce oră se joacă până la urmă meciul Aktobe - Sepsi și cine transmite partida la TV

Sepsi - Aktobe s-a încheiat la egalitate, 1-1 // foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Aktobe s-a încheiat la egalitate, 1-1 // foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 13:44 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 14:14

În cele din urmă, partida de joi seara dintre Aktobe și Sepsi, din turul 3 preliminar al Conference League, va începe la ora 19:00 în România. Duelul va fi televizat de PrimaSport 1 și DigiSport 1. 

Sepsi și Aktobe au remizat în manșa tur de săptămâna trecută, disputată la Sf. Gheorghe, scor 1-1. Echipa care va merge în play-off-ul Conference League va fi decisă joi, în orașul kazah.

UEFA anunțase inițial 18:00 a fi ora de start a partidei, în timp ce Sepsi insista în informările oficiale că meciul va începe, de fapt, o oră mai târziu, la 19:00 în România.

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant
INCIDENT
Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant

Aktobe - Sepsi OSK, la ora 19:00 în România

Între timp, situația a fost lămurită. A existat o confuzie în privința fusurilor orare, dar până la urmă forul european a modificat ora de start afișată pe site-ul oficial. Astfel, duelul va avea loc la ora locală 21:00, adică 19:00 în România.

Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1 și PrimaSport 1.

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 1-1. Kazahii au deschis scorul prin Elder Santana, gol în minutul 65, Sepsi a egalat în '89, prin Roland Varga.

Mai multe știri despre Conference League:

Prezență-surpriză în lotul pe care FCSB îl deplasează astăzi în Danemarca!

Singurul român campion în Finlanda a prefațat un posibil duel între Farul și campioana din țara nordică: „Joacă așa cum o face Rapidul acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
imgb
imgb  •  17 August 2023, 08:41
Postat de ionutplural pe 16 August 2023, 14:33

Bat Aktobele :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Domnul
Domnul  •  16 August 2023, 21:02

BUNĂ ! Intrun paragraf intreg ne tot spuneti de Aktobe vs Sepsi, dar nu vreti sa ne spuneti si ziua? Miercuri, joi, vineri ?

Domnul
Domnul  •  16 August 2023, 20:32

BUNĂ! Sepsi cu Aktobe de la ora 1o un paragraf mare cu apa in piua DAR UITA SĂ NE SPUNA ZIUA CAND SE JOACĂ! NOTA 4 ! TOT NOTA 4 PT COMENTATORII MECIURILOR IN GENERAL. NU NE SPUN ECHIPAMENTUL ECHIPELOR, CINE ATACĂ DE DR LA STANGA MAI ALES PT CEI CARE AU DESCHIS TV MAI TÂRZIU.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează