INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - STEAUA ROȘIE BELGRAD 1-2

FOTO Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

FOTO: Captură @Pro X +25   FOTO
FOTO: Captură @Pro X

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 23:01 / Actualizat joi, 26 august 2021 23:44

Abia introdus pe teren la pauză, Cristian Bălgrădean a gafat incredibil în minutul 54 al partidei dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad (1-2 final), la scorul de 1-1.

Cristian Bălgrădean a început meciul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie pe banca de rezerve. Marius Șumudică l-a introdus la pauză, în locul lui Arlauskis, dar s-a dovedit a fi o mutare total neinspirată. 

Cristian Bălgrădean s-a făcut de râs în CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj a început curajos repriza secundă. A dus mulți oameni în preajma careului advers, iar Petrila a fost printre cei mai activi fotbaliști „feroviari”. Tânărul mijlocaș al campioanei României a pierdut însă o minge în minutul 53, șutând slab, în blocaj. 

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!
Petrila pierde mingea la marginea careului advers / FOTO: Captură @Pro X

Steaua Roșie a plecat pe contraatac, dar faza părea irosită. Bălgrădean a intrat în scenă și a comis-o incredibil. A ieșit din poartă mult prea relaxat, a lovit greșit mingea și a degajat-o direct în piciorul lui Pavkov. 

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!
Bălgrădean, fără presiune, trimite mingea la adversar / FOTO: Captură @Pro X

De la 25 de metri, sârbul a trimis mingea în poarta goală. Marius Șumudică a fost surprins de camerele TV făcându-și semnul crucii pe marginea terenului, șocat de gafa portarului.

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!
Pavkov trimite în poarta goală, de la 25 de metri / FOTO: captură @Pro X

Michael Oliver, penalty în CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad a deschis scorul în minutul 4 cu CFR Cluj dintr-un penalty greu de deslușit. „Centralul” Michael Oliver, plasat excelent, nu a ezitat însă la duelul dintre Graovac și Degenek. 

La un corner executat de sârbi din flancul stâng al atacului, Daniel Graovac l-a avut în marcaj pe Milos Degenek. Fundașul central advers a pornit lansat de la marginea careului de 16 metri și a căzut la 6 metri de poartă împreună cu stoperul campioanei noastre.

Mingea a ieșit în aut de poartă, moment în care fotbaliștii campioanei României răsuflau ușurați că au ieșit cu bine din acea fază. Apoi „centralul” a arătat brusc punctul cu var, în timp ce inclusiv adversarii păreau resemnați și încercau să se replieze rapid în propria jumătate.

Reluările au prezentat duelul de la mare distanță și nu au lămurit faza,dar sugestive sunt explicațiile teatrale ale arbitrului britanic. Oliver îi explică lui Camora că Graovac l-ar fi tras pe Degenek și l-a doborât în timpul cursei spre balon.

VIDEO Marius Șumudică e contestat de un fost elev: „A fost singurul antrenor care m-a scos până-n pauză. Nu e compatibil cu CFR”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Iată grupele Ligii Campionilor: Messi vs. Guardiola, Barcelona pentru Mircea Lucescu, Real Madrid pentru Sheriff Tiraspol

Benjamin Mendy, reținut de poliția din Anglia: 4 capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală » Manchester City l-a suspendat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
loko1
loko1  •  27 August 2021, 18:10

Ce rapid se uita gafa intentionata facuta de Pufi cand juca la FCSB.Daca atunci nu era o greseala comandata de D Petrescu,cum de ajungea la CFR ?Urmariti reluarile ,si observati pasa precisa ,a lui Pufi la Pavcov.Si Deac nu mai juca ,ca pe timpul lui Petrescu.

117408933961919
Stan Saitan  •  27 August 2021, 09:12

Pute rau meciul clujenilor. Balgradean trebuia scos imediat si pus pe liber. Oricum nu mai spera nimeni dar balgradeam o fi vrut sa fie sigur????

flosud97
flosud97  •  27 August 2021, 08:43

Ar trebui cativa jucatori de la cfr sa se prezinta singuri in biroul patronului si sa-i zica ça ei au terminat-o cu fotbalul si ça lasa locul unora mai tineri care isi doresc sa joace fotbal care se daruiesc si nu fac parte Din cocina ligi 1

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close