INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

Basarab Panduru, nemulțumit după victoria lui FCSB cu Dunajska Streda: „N-au jucat nimic”

foto: Cristi Preda (GSP)
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 09:26 / Actualizat joi, 04 august 2022 09:32

Basarab Panduru, fost internațional, a criticat jocul lui FCSB în partida câștigată cu Dunjaska Streda, scor 1-0, în turul 3 preliminar din Conference League.

Fostul jucător și antrenor conideră că slovacii sunt mai slabi decât Saburtalo, echipa eliminată de FCSB în turul precedent (4-3 la general).

MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman

Panduru: „La FCSB n-am văzut absolut nimic”

„Un meci slăbuţ făcut de ambele echipe. N-au jucat mai nimic. Cred că nu au probleme la calificare, pentru că am văzut o echipă slabă, mai slabă decât georgienii. N-am văzut absolut nimic la DAC (n.r. - Dunajska Streda). Din păcate, nici la FCSB n-am văzut nimic.

Nu prea am văzut lucruri bune. Au rămas 11 contra 10 şi nu au făcut absolut nimic”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Nicolae Dică: „Sunt nemulțumit că n-am reușit să ținem mai mult de minge”

Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, a declarat la final că n-a fost mulțumit de ultimele 20 de minute din Slovacia, când se aștepta de la echipa lui să controleze mai bine partida.

„Ne așteptam la un meci foarte dificil. Știam că întâlnim o echipă bună. Consider că am făcut 70 de minute bune, mă refer aici la prima repriză, când am pus presiune și am avut câteva ocazii de a marca. Per total, a fost o repriză bună, am fost agresivi pe faza defensivă. În a doua repriză, am început bine, ne-am creat situații de a marca, apoi am avut un moment în care am făcut pasul înapoi. Am avut reacție însă, am marcat, a venit și cartonașul lor roșu, ceea ce ne-a ajutat.

Sunt nemulțumit de ultimele 20 de minute însă. Trebuia să avem o posesie mai bună, eram în superioritate numerică și trebuia să marcăm și golul doi.

După gol, sunt nemulțumit că n-am reușit să ținem mai mult de minge, s-a văzut că n-avem jucători cu experiență, suntem o echipă tânără, dar am încredere că acești jucători vor putea să crească. Le voi da tot mai multă încredere tinerilor ca să iasă din ei la un moment dat 2-3 lideri”, a declarat Dică la conferința de presă.

Citește și alte știri despre FCSB:

Probleme pentru Florinel Coman » GSP a aflat de ce a fost scos la pauză în Slovacia

Dică pune presiune pe Gigi Becali » Mesajul transmis din Slovacia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
rottwailer
rottwailer  •  04 August 2022, 16:18

N-ar strica sa treaca Panduru pe la oftalmolog. Omul asta nu mai vede!

francescoli1974
francescoli1974  •  04 August 2022, 13:13
Postat de cpt.ahab pe 04 August 2022, 10:42

Slovacii ăia n-ar face față în MămăLigaSuper. Extrem de modești. Cam de valoarea lui Dinamo de acum.

Sunt cam de valoarea Chindiei sau Petrolului.

francescoli1974
francescoli1974  •  04 August 2022, 13:12
Postat de mircea_pop112 pe 04 August 2022, 10:25

Panduru asta e si mare antrenor ... Uite eu am vazut pressing avansat in multe momente, chiar o circulatie buna, avand in vedere cei doi jucatori veniti acum 3 zile. O abordarea curajoasa a meciului, desi erau in deplasare cu campioana Slovaciei. Daca comparam cu echipele mari din europa, da, poate nu au jucat mare lucru, dar daca comparam cu ce au jucat in ultimul timp echipele romanesti in cupele europene este un salt inainte. Sa ne gandim la campioana CFR care daca joaca cu echipe din Insulele Feroe, baga fundul in poarta si bubuie mingi de parca uita brusc fotbalul, iar daca joaca in campionat nu mai merge VAR-ul!

Nu au fost ăștia niciodată campioni,au terminat pe trei sezonul trecut,au 2 cupe in palmares, niciodată nu s-au clasat mai sus de locul trei.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează