INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ- BALLKANI

VIDEO+FOTO Dan Petrescu, săgeți către critici înainte de CFR Cluj - Ballkani: „Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi” » Ce spune despre meci

Dan Petrescu, săgeți către critici înainte de CFR Cluj - Ballkani: „Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi” » Ce spune despre meci +10   FOTO
Dan Petrescu, săgeți către critici înainte de CFR Cluj - Ballkani: „Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi” » Ce spune despre meci

Articol de , - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 20:14 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 00:18

Dan Petrescu a fost spectaculos la conferința de presă dinaintea meciului CFR Cluj - Ballkani, trimițând o ploaie de săgeți către toți cei care-l critică și reamintindu-le cine a făcut istorie cu CFR Cluj în România și în cupele europene.

  • CFR Cluj - Ballkani e joi, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena.

Dan Petrescu a fost ofensiv la conferința de presă din această seară, dinaintea confruntării cu Ballkani, iar o eventuală calificare în primăvara europeană ar oferi un spectacol total din partea tehnicianului!

Discursul său i-a vizat și pe detractorii săi, diverși oameni de fotbal care-i critică metodele și stilul de joc, SuperDan luându-și energia, totuși, din hate-ul rivalilor săi. 

Tehnicianul campioanei a repetat ideile de dinaintea fiecărui succes precedent, acelea de a-i supermaximiza pe adversari, totuși kosovarii de la Ballkani, de a considera un miracol un succes cu o formație imprevizibilă, dar reprezentanta unui fotbal modest, de a trimite săgeți către cei care-i minimizează meritele.

VIDEO Dan Petrescu a prefațat CFR Cluj - Ballkani: „Suntem la mâna noastră”

„Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală. Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toți critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară.

Dacă îmi spunea cineva la tragerea la sorți că vom juca ultimul meci cu calificarea pe masă, stând la mâna noastră, aș fi fost foarte fericit. Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm în primăvara europeană. Ar fi ceva special. Ultima oară, tot CFR Cluj a reprezentat România în primăvara europeană cu Sevilla.

Sperăm să dăm gol în minutul 95 și cu spatele, dacă se poate, să fie ceva în favoarea noastră. Să avem și noi șansă, după două penalty-uri contra noastră, după ce-am luat gol din ofsaid, după atâtea episoade contra noastră", a spus Dan Petrescu.

Nu uităm că și-au amânat meciul din campionat, nu uităm că a dat trei goluri în deplasare. E un adversar periculos. Sunt conștient că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Sunt sigur că a venit să facă meciul vieții. E clar, dacă și-a amânat meciul din campionat...

Au ceva probleme în ultimele 10-15 minute. O să încerc să le pun jucătorilor și un filmuleț special, în ziua partidei. Ar fi fantastic, o încununare a succesului anului 2022, ca după titlul de campioană, să ajungem și în primăvara europeană.

- Dan Petrescu

Dan Petrescu, mesaj pentru critici: „Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi”

Alții nu au fost antrenori și s-au făcut de râs pe unde au fost, iar acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu, da! Mie îmi place unde sunt, nu are rost să facem polemică. Dar ăia care au fost antrenori s-au făcut de râs, mai bine ar tăcea din gură!

Nu mă mai miră nimic, și dacă ar fi dați afară 10 antrenori într-o zi în România, darămite trei. Orice e posibil! Dacă cel mai bun antrenor român, cu șase trofee, e criticat, e făcut praf, iar la prima înfrângere sunt prost și trebuie să-mi dau demisia... Trofeele sunt degeaba. O să vi le aduc să le vedeți! Am fost ales de șase ori cel mai bun. Noi îi dăm afară pe toți. E și vina antrenorilor, că nu se protejează, își pun clauze mici, astfel că sunt dați afară imediat", a adăugat antrenorul.

Aș vrea ca lider să fie echipa. Vor fi în teren 6-7 jucători noi, din acest sezon, vorbim de o CFR Cluj reinventată. N-a fost ușor pentru mine în acest sezon, am început pregătirea și campionatul cu jucători pe care nu-i mai aveam acum. Când am jucat cu Sevilla, știam echipa pe de rost, acum e nevoie de un miracol

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ce a spus Ciprian Deac înaintea partidei:

  • „E cel mai important meci al anului, după ce-am făcut 7 puncte într-o grupă echilibrată. Ar fi o performanță mare pentru club, pentru jucători, pentru țară"
  • „Ballkani și-a amânat meciul precedent în campionat, deci e clar că a venit la victorie. Joacă fără presiune, ceea ce o face periculoasă"
  • „Depindem de noi, nu vom sta cu gândul la celălalt meci. Venim după două eșecuri, e clar la CFR Cluj nu se acceptă așa ceva. Orice înfrângere e foarte dureroasă. Așteptăm cât mai repede primul meci, nu suntem obișnuiți cu înfrângerile

2 victoriia acumulat CFR Cluj în duelul direct cu Slavia Praga, scor 1-0 și 2-0

1-1a fost rezultatul în tur, pentru Ballkani deschizând scorul Tahci, ardelenii egalând prin Yuri

+6 FOTO

Citește și: 

O veste bună pentru CFR Cluj înaintea meciului decisiv pentru primăvara europeană: un titular s-a refăcut!

Românii, „spionați” la CFR Cluj - Ballkani de viitorul adversar din preliminarii: „Sigur îl voi ajuta cu informații”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
daniaania
daniaania  •  03 Noiembrie 2022, 11:55

Are dreptate Dan, chiar daca jocul echipei nu strălucește uneori, a câștigat trofee. Multi ce îl critică habar nu au de antrenorat, că de' așa suntem noi romanii ofticoși și ciudosi.

sughibughi
sughibughi  •  03 Noiembrie 2022, 07:34

superdan

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Noiembrie 2022, 00:12

...stai sa raspunzi la prosti ...pe echipa nationala a Kosovarilor o bate UTA cu 3-0 ...ce daca i din fosta Yu...la fotbal n au demonstrat nimik ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează