INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - RANDERS

VIDEO Dan Petrescu anunță 3 reveniri la CFR Cluj: „Am nevoie de ei ca de aer!”

Dan Petrescu anunță că atacanții Denis Alibec, Gabriel Debeljuh și Billel Omrani au revenit la antrenamente și pot fi folosiți în partida cu Randers din grupele Conference League, etapa a doua.
Dan Petrescu anunță că atacanții Denis Alibec, Gabriel Debeljuh și Billel Omrani au revenit la antrenamente și pot fi folosiți în partida cu Randers din grupele Conference League, etapa a doua.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 18:32 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 19:25

Dan Petrescu anunță că atacanții Denis Alibec (30 de ani), Gabriel Debeljuh (25) și Billel Omrani (28) au revenit la antrenamente și pot fi folosiți în partida cu Randers din grupele Conference League - etapa a doua.

  • CFR Cluj – Randers se joacă joi, de la 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro X.
  • CFR a debutat cu stângul în Conference, 0-1 în deplasarea de la Jablonec.

„Cei 3 atacanți care au fost accidentați și pe care nu prea i-am antrenat de când am venit, decât 2-3 zile, au revenit la antrenamente. Nu știu cum să fac să scot maximum de la ei. Avem nevoie de ei ca de aer! Fără atacanți nu poți juca fotbal. 

Vom vedea după antrenamentul de mâine dimineață cine va începe, cine va intra de pe bancă. Să vedem dacă ei trec cu brio antrenamentul din această seară. E îmbucurător că s-au întors. Eu nu prea i-am văzut de când am venit. De aceea, poate ultimele meciuri n-au fost așa bune pe faza de atac”, a declarat Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a prefațat meciul CFR Cluj - Randers:

  • „Nu i-am studiat foarte mult, dar e un adversar care, dacă termină în primele 5 într-un campionat ca Danemarca, n-are cum să nu fie bun, organizat, disciplinat”
  • „Au jucători înalți, dar și de viteză, deci nu se vor baza numai pe talie. Au o echipă cu de toate. Iar antrenorul lor (n.r. - Thomas Thomasberg) e cel mai dorit din Danemarca, am și eu informațiile mele”
  • „M-a îngrijorat că la ultimul meci al lor din campionat, cu Midtjylland, au dominat un adversar mult mai bine cotat”

Întâlnim o echipă puternică, agresivă, ei au început bine grupa, cu un egal contra lui Alkmaar. Trebuie să ne dăm viața mâine pe teren, pentru că nu am început așa cum trebuie această grupă de Conference. Ne dorim să câștigăm toate cele 3 puncte. Ne mulțumim cu 1-0, e scorul nostru favorit
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

În mare criză de atacanți recent, CFR Cluj și Dan Petrescu ar putea conta joi, cu danezii de la Randers, pe Gabriel Debeljuh, Denis Alibec și Billel Omrani, care au reluat antrenamentele cu echipa. 

Denis suferise o leziune fibrilară la începutul lunii, în meciul Islanda - România 0-2, când a fost înlocuit cu Markovici, în minutul 76. Billel jucase ultima dată în partida cu Jablonec 0-1, pe 16 septembrie. Gabriel Debeljuh a acuzat și el probleme după întâlnirea de la Botoșani și de atunci nu a mai apărut în lot.

Danezii i-au pus pe gânduri pe jucătorii lui CFR Cluj

În ultimele zile, Petrescu a programat și câteva ședințe video pentru ca elevii săi să se familiarizeze cu stilul de joc al celor de la Randers (locul 4 în campionat, cu 17 puncte).

Surse apropiate grupării din Gruia susțin că jucătorii au părăsit sala de vizionare cam îngândurați, văzând stilul de joc al danezilor, dar și talia multora dintre aceștia.

Cu excepția căpitanului Eric Marksen (1,85 m), toți ceilalți stoperi din lot au peste 1,90. În primul meci de acasă în Conference League, 2-2 cu Alkmaar, cea mai periculoasă echipă din grupă, danezii au marcat ambele goluri chiar prin doi dintre stoperi, Simon Piesinger (1,92) și Simon Graves (1,91), care au marcat, ambii, cu capul, la capătul unor faze fixe.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului CFR Cluj - Randers

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

Jucătorul lui Sheriff Tiraspol a fost la un pas de CFR Cluj: „Trebuia să mă sune, dar nu au făcut-o!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  30 Septembrie 2021, 10:26

Randers este o echipa nu foarte omogena, nu foarte fotbalistica, nu foarte artagoasa. Un fel de UTA de la noi. Prinde meciuri exceptionale si altele de toata jalea... Acum depinde de cota de la pariuri. E obisnuita cu rasturnarile de ... rezultate.

senin
senin  •  29 Septembrie 2021, 23:36

Nu exista în România un antrenor mai pe afara de fotbal decât Bursucul asta, culmea e ca el ca fotbalist chiar a fost în regula, chiar dacă nu a avut talent!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează