INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

VIDEO + FOTO Deac doar îi sperie pe cehi, Petrescu ridică Slavia în slăvi » Cum prefațează antrenorul lui CFR Cluj meciul din Conference League

FOTO: Raed Krishan +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 20:22 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 21:03

Ciprian Deac s-a pregătit ușor în această seară, la antrenamentul oficial al CFR-ului, dar decarul nu va fi forțat în meciul cu Slavia Praga. SuperDan, cătrănit, a precizat că formația cehă poate prinde finala competiției!

  • CFR Cluj - Slavia Praga se joacă joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena.

CFR Cluj atacă meciul cu Slavia Praga după 1-0 în tur, cu Dan Petrescu afectat vizibil de moartea unui amic de suflet și mai mult ca sigur fără Ciprian Deac.

Slavia Praga își face curaj: „Dacă vom marca primii, vom câștiga” » Antrenorul cehilor se plânge și el din cauza accidentărilor: „Abia se mai mișcă”
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA
Slavia Praga își face curaj: „Dacă vom marca primii, vom câștiga” » Antrenorul cehilor se plânge și el din cauza accidentărilor: „Abia se mai mișcă”

Decarul multiplei campioane a fost, practic, la antrenamentul oficial, pe post de „sperietoare” pentru adversarii sosiți din Cehia. Adversari care s-au plâns de accidentări și probleme de efectiv, pe bandă rulantă.

Adevăr sau provocare pentru CFR Cluj

Cipri Deac a fost prezent la ședința de pregătire, a încercat să lovească balonul cu piciorul accidentat la meciul cu UTA (1-1), s-a schimonosit de durere în câteva rânduri, surse apropiate grupării afirmă că internaționalul nu va fi forțat. 

Probabil, nici runda viitoare, cu Sepsi, luni. Aceasta deși fotbalistul de 36 de ani l-a impresionat pe SuperDan, care a povestit:

„Vom vedea dacă rezistă. El vrea să se antreneze, să joace, nu l-am văzut niciodată să zică: «Nu pot!. Dacă va fi bine, va juca". Un tertip să pună mai multă presiune pe cei de la Slavia, care au vorbit ieri laudativ despre Deac.

VIDEO Dan Petrescu: „Slavia poate ajunge în finală!"

Bordeianu și Burcă, de asemenea cu probleme medicale, s-au antrenat, Petrescu va decide joi ce și cum în privința lor.

„S-ar putea să fie în lot, nu neapărat titulari", a punctat antrenorul. Petrescu nu consideră un avantaj faptul că Slavia este decimată de probleme medicale. Din contră!

„Important este ca, indiferent dacă vom lua gol, să câștigăm. Pentru mine contează să câștig, nu să nu iau gol, așa cum se vorbește. Probleme de lot la Slavia? Cehii au un lot atât de bun încât cred că vor ajunge foarte departe în această competiție. 

Anul trecut, au ajuns până în sferturi, eu îi văd acum în finală! Iar antrenorul lor a adunat cinci ani la echipa, asta înseamnă unitate și-i cunoaște foarte bine. Ar fi ceva fantastic să mai bifăm încă o victorie!", a declarat Dan Petrescu.

+10 FOTO

Este un moment foarte greu pentru mine, după moartea unui prieten care a fost non-stop lângă mine, pe oriunde m-a dus viața. E greu, foarte greu, trebuie să-mi fac meseria, totuși. Încerc să pregătesc meciul cât mai bine și să-mi fac meseria

 - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ce a spus Cristi Manea înainte de CFR Cluj - Slavia Praga

  • „Noi pregătim fiecare partidă la fel, indiferent de probleme, de adversar. Slavia Praga are șanse foarte mari de a ajunge departe în competiție. Va fi un meci special pentru noi, jucăm acasă după ceva timp, vrem să obținem un rezultat pozitiv"
  • „Am intrat în premieră pe noul gazon, arată foarte bine. Important e cum jucăm noi. Am demonstrat că putem juca pe orice tip de gazon, inclusiv la Praga, care, la prima vedere, arăta bine, dar se rupea ușor"
  • „Toți la CFR Cluj avem un spirit aparte. Pe mine mă impresionează Deac, în fiecare zi dă sută la sută, sunt sigur că va face totul să revină cât mai repede în echipa noastră"

Citește și: 

CFR Cluj și-a instalat noul gazon » Cum arată lucrarea de 300.000 de euro

A plecat de la CFR Cluj și a semnat în Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  13 Octombrie 2022, 17:36

Asta e din ciclul: poti castiga la Loto! Asa si Slavia poate castiga Conference.

sughibughi
sughibughi  •  13 Octombrie 2022, 09:08

super dan are dreptate

vasileroaita
vasileroaita  •  13 Octombrie 2022, 00:24
Postat de ricco pe 12 Octombrie 2022, 23:06

Acest 'pagubos' nemernic face ce stie mai bine.... Sa-si Ridice in Slavi adeversarii, indiferent ca ei sunt Andora sau Gibraltar sau maiu stiu eu cine...

Câta prostie... Ești gigist, nu-i așa?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează