INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TURUL 2

Eliminat în 9 minute! » Ce au făcut stranierii în Conference League: înfrângeri pentru Răzvan Lucescu și Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 23:20 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 00:17

Nu doar FCSB a avut o seară neagră în Conference League (0-1 cu Saburtalo), ci și Răzvan Lucescu, Laurențiu Reghecampf și Deian Sorescu. 

În prima manșă din turul 2 al preliminariilor, PAOK Salonic a fost învinsă surprinzător de Levski Sofia, 2-0. 

În Bulgaria, grecii au prins o seară de coșmar, în timp ce Levski a stabilit scorul final încă din minutul 19. A deschis scorul în minutul 1, prin atacantul Welton, iar atacantul Bilal Bari a făcut 2-0 în minutul 19. 

Saburtalo - FCSB 1-0 » Circul românesc a ajuns în Georgia! FCSB a intrat și ea pe lista rușinii: eșec în fața echipei înființate în '99
SABURTALO - FCSB 1-0
Saburtalo - FCSB 1-0 » Circul românesc a ajuns în Georgia! FCSB a intrat și ea pe lista rușinii: eșec în fața echipei înființate în '99

Răzvan Lucescu, după înfrângerea din Conference League: „ E vina mea”

După meci, la conferința de presă, Răzvan Lucescu a spus că schimbările de la nivelul lotului au contribuit la acest rezultat și și-a asumat vina pentru înfrângere.

„Când e 2-0 pentru adversari, totul este rău. Vom avea un meci foarte complicat la retur, dar fotbalul e fotbal. Rezultatul de azi e o consecință a ceea ce s-a întâmplat în vară. O echipă a avut o vară normală, fără multe schimbări, iar cealaltă echipă e în plină schimbare. Sunt trist și dezamăgit, dar rezultatul nu mă surprinde.

Analiza meciului e foarte simplă. Când iei gol în secunda 36, meciul merge în altă direcție față de cea pe care am gândit-o. Am făcut o greșeală. Modul în care s-a marcat mi-a arătat că a existat prea multă presiune și anxietate. A fost presiunea primului meci. La al doilea gol am interpretat faza greșit. După acel moment, echipa și-a pierdut încrederea. 

În a doua parte am dominat jocul, am fost mai calmi și ne-am creat ocazii. Vina e a mea. Eu sunt responsabil. În acest moment nu suntem pregătiți să jucăm. Trebuie să o luăm zi cu zi. Situația e complicată. Nu e ușor să revii de la 0-2. Dar va fi un alt meci. Vom juca acasă, vom avea fanii alături și ne vom putea pregăti mai mult timp împreună”, a spus Lucescu. 

Returul are loc peste o săptămână, în Grecia 

Înfrângere pentru Reghecampf

 Neftci Baku, formația lui Laurențiu Reghecampf, a pierdut și ea în deplasare. Azerii au fost învinși de ciprioții de la Aris, 0-2. După 0-0 la pauză, Caju (53) și Yannick Gomis (66) au stabilit scorul final.

Sorescu, cartonaș roșu în Conference League. Racovițan, schimbat la pauză

Rakow Czesztohowa, vicecampioana și câștigătoarea Cupei Poloniei, echipă la care evoluează românii Deian Sorescu și Bogdan Racovițan, s-a impus pe teren propriu, contra kazahilor de la Astana, 5-0. 

Totuși, evoluția celor doi români le-a dat mari emoții gazdelor. Deian Sorescu a fost eliminat repede, în minutul 21, la scorul de 1-0, după ce a luat două cartonașe galbene în 9 minute (12 și 21). 

Celălalt român, fundașul Bogdan Racovițan, a fost schimbat la pauză după ce a văzut un cartonaș galben în minutul 32. 

Returul are loc peste o săptămână, pe terenul celor de la Astana.

Adrian Rus, gol pentru MOL Fehervar 

Titular în centrul defensivei, Adrian Rus a marcat un gol pentru MOL Fehervar, în victoria cu Gabala, scor 4-1. Internaționalul român a punctat în minutul 67, la scorul de 1-1. Rus a punctat cu o lovitură de cap, de la 6 metri, după un corner.

Alexandru Băluță, înfrângere în Portugalia

 Cu Alexandru Băluță pe teren până în minutul 79 și cu Marius Corbu pe bancă, Puskas Academy a fost învinsă de Guimaraes, 0-3, prin golurile marcate de Lameiras (4), Sivla (39) și Anderson (65).

 Citește și:

Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljubljana 3-1, în turul 2 al Conference League » Gazdele revin și câștigă, după un final de senzație!

Ce a sesizat Gabi Balint la FCSB cu Saburtalo: „Cea mai mare eroare! Să vedeți ce va urma” + Antrenorul despre care spune că poate revitaliza echipa

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează