INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  URARTU - FARUL

FOTO Cum arată stadionul pe care Farul joacă meciul decisiv contra lui Urartu » Construit în 2008, fără o peluză și cu gazon de județeană

Farul o înfruntă pe Urartu astăzi, de la ora 19:00, în manșa decisivă a turului secund preliminar din Conference League. Meciul se va juca pe pe un stadion cu o capacitate de 4.860 locuri. +8   FOTO
Farul o înfruntă pe Urartu astăzi, de la ora 19:00, în manșa decisivă a turului secund preliminar din Conference League. Meciul se va juca pe pe un stadion cu o capacitate de 4.860 locuri.

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 17:17 / Actualizat joi, 03 august 2023 17:31

Farul o înfruntă pe Urartu astăzi, de la ora 19:00, în manșa decisivă a turului secund preliminar din Conference League. Meciul se va juca pe pe un stadion cu o capacitate de 4.860 locuri. 

  • Urartu - Farul e liveTEXT AICI și televizat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Formația lui Gică Hagi s-a impus cu 3-2 în tur
  • Dacă trece de campioana Armeniei, Farul o va înfrunta în turul 3 preliminar al Conference League pe Flora Tallinn, campioana Estoniei

Farul a avut cea mai lungă deplasare dintre toate reprezentantele României în Conference League. Delegația condusă de Gică Hagi a zburat peste 2.200 de kilometri până la Erevan, capitala Armeniei. 

FOTO. Cum arată stadionul pe care se joacă Uratu - Farul, în turul 2 preliminar al Conference League

+4 FOTO

Farul va juca pe un stadion inedit, neobișnuit pentru cupele europene. Arena construită în 2008 are o capacitate de 4.860 locuri. Una dintre peluze lipsește, nu a fost ridicată nicio structură. În cealaltă parte regăsim o clădire care găzduiește birourile clubului Urartu. 

Gazonul are mari probleme, zone întregi unde se vede pământul, lucru care poate fi observat în imaginile postate de Farul pe contul de Facebook. 

Stadionul face parte dintr-un complex construit în anul 2003. Mai conține 3 terenuri de antrenament la dimensiuni normale, un teren cu gazon sintetic și o sală de sport.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Urartu - Farul

Citește și alte știri din Conference League:

Florinel Coman, pus în gardă după meciul de la Sofia: „Puteam marca de mai multe ori! Să nu-i neglijăm”

„Driblați” de CFR la transferul lui Petrila, cei de la Sepsi revin: „Într-un fel, s-a făcut dreptate. Merită să pierdem acei 50.000 de euro”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
naxxar
naxxar  •  03 August 2023, 18:51

Genul de postare care caută deja scuze pentru o eventuală calificare ratată.

danutliviu
danutliviu  •  03 August 2023, 18:09
Postat de djsteel pe 03 August 2023, 17:48

Seamana cu stadionul de la Viiforul. Ce mai conteaza, au ajuns la cel mai mic nivel dupa primul tur cu marele antrenor academician!

Invidia rautatea prostia refularea imbraca multiple forme dar sa te trezesti vorbind cu o ura fara motiv este deja demență.se trezeste un neica nimeni care nu a facut nimic in viata bun sau rau sa judece tocmai pe cei care au muncit si a realizat multe lucruri frumoase cum este cazul lui HAGI.DUCETI VA NAIBI !

ionutplural
ionutplural  •  03 August 2023, 18:03

Satdionul Farului e mai urat, si mai mic :)) Voi nu vedeti padurea din cauza copacilor :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează