INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0

UPDATE / FOTO Cât de grave sunt accidentările lui Miculescu și Șut: „Are o entorsă de genunchi, se pare că la ligamentul colateral extern”

David Miculescu (21 de ani) a părăsit terenul accidentat în minutul 51 al meciului dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni. +7   FOTO
David Miculescu (21 de ani) a părăsit terenul accidentat în minutul 51 al meciului dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

Articol de - Publicat joi, 11 august 2022 23:35 / Actualizat vineri, 12 august 2022 00:03

David Miculescu (21 de ani) a părăsit terenul lovit în minutul 51 al meciului dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni. Și Adrian Șut (23 de ani) s-a accidentat. 

UPDATE 23:30 / Adrian Șut, accidentat în FCSB - Dunajska Streda

Adrian Șut a fost introdus în minutul 72 al disputei de pe arena Națională, în locul lui Andrei Cordea. Mijlocașul central a plecat de la Arena Națională cu o atelă la piciorul stâng. 

„Culmea, cele mai mari probleme le are un jucător care nu a ieșit de pe teren. Este vorba despre Adrian Șut, care are o entorsă de genunchi, se pare că la ligamentul colateral extern. Trebuie subliniat efortul pe care l-a făcut. Accidentarea a survenit la foarte puține momente după ce a intrat, dar cu toate astea, a rămas până la sfârșit pe teren” , a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Cât de grave sunt accidentările lui Miculescu și Șut: „Are o entorsă de genunchi, se pare că la ligamentul colateral extern”
Adian Șut, accidentat la piciorul stâng

În privința lui Miculescu, veștile sunt bune. Lovitura de la deget nu este gravă și nu ar trebui să lipsească din următoarele partide. „Miculescu a fost călcat pe picior. Are ceva probleme, dar cred că va fi bine. Andrei Cordea e bine”, a spus Mihai Stoica. 

David Miculescu, accidentat în FCSB - Dunajska Streda

David Miculescu a fost cel mai activ fotbalist al lui FCSB în prima parte. Fotbalistul adus de la UTA a făcut risipă de efort, a ajuns frecvent la marginea careului advers și a avut o serie de intervenții importante și în defensivă. 

Prezent pe tot terenul în prima parte, Miculescu a avut și de suferit. A fost implicat în mai multe dueluri tari, a avut de două ori nevoie de intervenția echipei medicale, iar imediat după reluare nu a mai putut continua. 

+3 FOTO

În minutul 51, după un alt duel contondent, Miculescu s-a prăbușit pe gazon și i-a cerut lui Cordea să îl ajute să scoată gheata stângă. În acel moment a putut fi observată rana de la degetul mare, cu sângele pătruns prin jambieră.

Miculescu, fotbalist căruia Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, a fost ajutat de oamenii din staff-ul medical să ajungă la bancă. În locul lui, Nicolae Dică l-a trimis pe Răzvan Oaidă.

1,7 milioane de euroa plătit Gigi Becali pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA

VIDEO Marco Dulca, declarații după debutul la FCSB: „Mă bucur că am făcut pasul la această echipă”

Citește și alte știri din fotbalul european:

EXCLUSIV L-a propulsat pe Rareș Ilie în fotbalul mare, a încasat un milion de euro și ține să asigure: „Am toată structura necesară pentru performanță. Rareș este beton mental”

Împăratul Carlo Ancelotti. Superantrenorul care aproape dispăruse la Everton a renăscut la Real Madrid: 4 trofee și 3 recorduri în 8 luni!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tataika
tataika  •  12 August 2022, 05:10
Postat de romeverest pe 11 August 2022, 22:43

Iata ca s-au calificat Crf si Universitatea, impotriva dorintei pipereanului care se ruga pe la televizor sa fie singurul calificat in play-off !! Mai mult…chiar azi declara ca finul Radoi nu poate califica Craiova intrucat Zorya este echipa puternica !! Dumnezeu nu doarme !!

Câteodată chiar și Dumnezeu se mai odihnește, existenta ta este dovada...

propaganda
propaganda  •  12 August 2022, 02:00

Sut si Ovidiu Popescu, cei mai slabi jucatori de la Steaua! Cu Sut nu am nimic, e un baiat nevinovat, dar Popescu ne-a mancat multe meciuri. Balgradean a fost mic copil pe langa el. Tinuti in brate de Mimisor, ca Filip... Acum Filip joaca in liga a 2-a, nici acolo cred ca nu e titular de drept!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  11 August 2022, 23:03

*** asta cica a venit la steaua =))) ce prostalau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close