INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Dragomir îi avertizează pe Dawa și pe Tamm, înainte de West Ham - FCSB: „Să nu facă asta, că îi pun ăia în fund din minutul 5”

Dragomir îi avertizează pe Dawa și Tamm, înainte de West Ham - FCSB: „Să nu îi ia la driblat, că îi pun în fund din minutul 5”/ foto Imago Images
Dragomir îi avertizează pe Dawa și Tamm, înainte de West Ham - FCSB: „Să nu îi ia la driblat, că îi pun în fund din minutul 5”/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 09:41 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 14:21

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a prefațat meciul dintre West Ham și FCSB, din grupele Conference League.

  • West Ham - FCSB se joacă azi, de la ora 22:00, meciul fiind transmis la TV de Pro TV și live TEXT pe GSP

„Corleone” a scos în evidență diferența dintre cele două echipe, în favoarea lui West Ham, dar consideră că FCSB ar putea să facă o surpriză pe London Stadium.

„Ciocănari” o repriză, „ciocăniți” la final! FCSB pierde pe terenul lui West Ham după 70 de minute eroice
West Ham - FCSB 3-1
„Ciocănari” o repriză, „ciocăniți” la final! FCSB pierde pe terenul lui West Ham după 70 de minute eroice

VIDEO. Dumitru Dragomir a prefațat West Ham - FCSB

„În Anglia nu avem mari șanse, dar la fotbal e posibil orice. Un sfert din stadion vor fi români, nu se pun ei cu românii noștri. Noi suntem oamenii dracului. Dacă am putea să alergăm mai mult, am putea compensa diferența mare de valoare. 

Tot lua goluri în 4-2-3-1. Dar 4-3-3 se pliază mai bine la Steaua. Eu cred că va fi un rezultat strâns. Să nu ia mai mult de un gol, că dacă iei mai mult s-a terminat. E o așteptare din asta așa, cu ardoare, să văd ce valoare au cei tineri de la Steaua (n.r. - FCSB). Să îl văd pe Olaru, cum poate juca, că e stilul englezesc, să îl văd pe Popescu cum se poate descurca între ei, că el e tehnic. 

Dacă mai și dribleză, dacă pasează repede, este imposibil să nu îi surprindem. Ei sunt pe forță, iar noi nu suntem o echipă de forță. O să vedeți, Compagno nici nu o atinge. Mie îmi place de el, dar nu se pliază pe stilul lui FCSB. Are numai viteza întâi și a doua, e greu cu englezii, te iau cu fulgi cu tot. 

Eu aș merge pe ideea unui joc tehnic, să lași fotbalistul să mai și dribleze. Dacă te iei pe forță, nu ai șanse. Cred că va fi un rezultat strâns, pentru că noi am jucat mereu bine cu englezii”, a delcarat Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dragomir vede o slăbiciune la cuplul de fundași centrali, Dawa - Tamm

Dragomir crede că Popescu, Olaru și Cordea ar putea să desfacă apărarea lui West Ham, dar îi avertizează pe Dawa și Tamm, stoperii roș-albaștri, să se apere cât mai simplu și să evite să se lase driblați.

„La noi e alt fotbal. Fotbalul englez e din altă lume. E bazat de la copii și juniori pe forță, viteză. Noi nu am băgat forță de la copii și juniori. Noi trebuie să îi luăm la driblat, trebuie jucători cu personalitate, să le dăm peste piciore. Pe asta aș merge, pe românisme. 

Eu cred că diferența ar putea să o facă Octavian Popescu, Cordea sau Olaru, unul dintre cei trei. Nu știu dacă au capacitate de efort să îi țină tot meciul. Acum să vedem și noi diferența dintre fotbalul englez și cel cel românesc. Steaua are jucători talentați. La fotbal niciodată nu trebuie să spui: «Gata, ne curăță ăștia». 

Poate să prindă o seară bună și să îi dea peste cap pe englezi. Ar putea și puștii ăștia să se reinventeze, să arate ce pot. Fundașii centrali ar putea face un meci bun, că ăia vin cu centrări. Să nu se lase driblați, că îi pun ăia în fund din minutul 5”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Cum arată echipele probabile din West Ham - FCSB

WEST HAM SISTEM: 4-2-3-1 Areola - Johnson, Kehrer, Ogbonna, Cresswell - Lanzini, Soucek - Bowen, Fornals, Benrahma - Scamacca 
REZERVE: 35. Randolph, 4. Zouma, 5. Coufal, 9. Antonio, 11. Paquetá, 14. Cornet, 32. Coventry, 33. Emerson, 41. Rice 
ABSENȚI: Aguerd (accidentat) 
ANTRENOR: David Moyes

FCSB SISTEM: 4-3-3 Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovici - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Coman REZERVE: A. Vlad, V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu 
ABSENȚI: B. Rusu, Șut, Panțâru, Ov. Popescu (accidentați) 
ANTRENOR: Nicolae Dică

Citește și alte știri despre West Ham - FCSB

Premoniția lui Gigi Becali cu West Ham, după ce a văzut sutele de români la coadă în Londra » Anunță și câte tichete a vândut deja cu Anderlecht

Nicolae Dică a sosit cu întârziere la conferință: „Probabil vă așteptați să luăm multe de la West Ham”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
markksson
markksson  •  08 Septembrie 2022, 19:16

Ce se mai pricepe Corleone sa dea cu fumigene ... ba ca trebuie sa limitam scorul, ba ca e posibil sa ii surprindem daca prindem o zi buna, etc. Orice iese, poate sa se laude ca a prevazut sceanariul ...

alexandru69
alexandru69  •  08 Septembrie 2022, 16:22

Astia care fac mișto de o echipă de fotbal din Ro,indiferent ca e FCSB ,sunt niste cârnați cu ochi.Atat pot ei sa se exprime.Vorba lui Dragomir:" romanisme"!

Ostas
Ostas  •  08 Septembrie 2022, 14:02
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 08 Septembrie 2022, 10:36

***

Cine joacă-n B? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează